Jezu ja po prostu nie wiem jak może się ten film tak bardzo podobać-dla mnie był cholernie nudny i totalnie do kitu.Old Boy był świe4tny dlatego chciałem zobaczyc pierwsza część trylogi ale po tym co widziałem nie wiem czy zobaczę część trzecią.Film całkowicie przeznaczony dla miłośników azjatyckiego kina bo dla mnie to co sie odbywa na ekranie jest po prostu koszmarnym nieporozumieniem.A tak na marginesie Azjaci w swoich filmach są tak pokręceni jak loki.Podobnie jak w filmie Host:Potwór ja po prostu nie mogę brac tych bohaterów na poważnie.Ich mimika twarzy i gra aktorska to żart.Zobacze jeszcze częć 3 i jak i ona mnie rozczaruje to odkładam skośne kino.Strata czasu
Ok mistrzu.Kumam że jesteś jakimś zajebistym fanem azjatyckiego kina-ok kumam.Widziałem wiele azjatyckich filmów i nie były one złe,a nie które nawet bardzo dobre.Oldboy dla przykładu zabił mnie klimatem,pomysłem i nawet gra aktorska nie była taka zła.Świetny film przy którym Pan Zemsta to jedno wielkie nieporozumienie.A poza tym kurwa nie musisz od razu pisać tekstów typu to sie "nie odzywaj".Peace
hehe zabiorę zdanie... cytuję: "... A poza tym kurwa nie musisz od razu pisać tekstów typu to sie "nie odzywaj".Peace ..."
no to peace czy kurwa? :P
a tak serio to dopiero zrobiłem oldboya i może jutro machnę Pana Zemstę.
nie wiem jak poszła Ci pani Zemsta ale mam nadzieję że nie zostawiłeś skośnych w spokoju. Fakt że czasami mają debilne pomysły a gra aktorska nie zachwyca, ale oni tacy już są. Ja kiedyś byłem przeciwny anime, śmiałem się z tych wszystkich łezek, wielkich oczu i innych. a teraz? wielki fan :)
(polecam Sword Of The Stranger). jeżeli chodzi o wypowiedź to mistrz samanamarama mógł sobie oszczędzić "nie odzywaj się" ale przygłupy właśnie takie są... drażliwe. z drugiej strony Ty mogłeś nie pisać oceny "1/10" , zamiast tego mogłeś napisać że jest słaby i tyle... dla mnie 1/10 to Fargo, choć ogólną ocenę ma ponad 8 i chyba z 12 000 głosów.
dobra koniec, bo referat mi wyszedł :P pozdrawiam fanów skośnych i tych co oglądają filmu, nie tylko dlatego, że aktorki mają coś skośnego między nogami :P
obejrzałem... i nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Damn it ale pokręcony film. wszyscy skośni są tak do siebie podobni że w połowie nie wiedziałem kto kogo i za co zabija xD
ale obejrzałem do końca? obejrzałem! lepszy :P