pierwsza to czy ta dziewczyna Ryu'a była przez tego grubego posuwana, w scenie gdzie za chwilą gruby skonczyl z srobokretem w tetnicy, czy to jakas inna laska? (chyba inna, bo przeciez w tym czasie laska Ryua mordowano na krzesle)
druga to po co Ryu wycinal te nerki...tak o dla zemsty?
trzecie: po zemscie na bandzie handlarzy ogranami, dlaczego Ryu ma znowu otwarty krwawiacy bok?
Z gory dzieki za odpowiedzi :)
Macgwidon, dzieki za odpowiedz, wydaje sie to logiczne co mowisz :)
Doctor Satan - wyjazd pajacu,jak nie znasz odpowiedzi to siedz cicho w swoim zalosnym swiecie - i pamietaj, mama i tak cie kocha :D:D:D
1. to nie była dziewczyna Ryu, ona tylko sprawdziła adres. 2. Myślę,że wyciął te nerki właśnie dla zemsty 3. krwawił, bo dziabnęła go zaćpana "pani chirurg" 4. pewnie skorzystali z zamieszania i porwali. w sumie nie ważne jak, ważne,że to zrobili
Michał ile ty masz lat...
1. oczywiscie ze to NIE ta sama dziewczyna ! skad ci to wogole przyszlo do glowy ?!
2. tak - dla zemsty
3. widziales jak ta stara brała skalpel to reki ? wbiła go w niego czego nie pokazano w filmie.
4. podobnie jak sceny z porwaniem !
Film ogolnie omija kilka wydarzen gdyz sam ich przebieg nie ma znaczenia, liczy sie sam fakt a rezyser ufa w inteligencje widza ( ktorej wcale przeciez tak duzo nie trzeba do zrozumienia tych scen )
Omijanie scen to było to, więcej takich filmów powinno powstawać! Chociaż ja sądze, że sceny te były, ale Chan-wook Park wyciął je, bo by wyszedł zbyt długi film, co jest ostatecznie na plus.
Szkoda tylko, że wszystkim włosów nie pokolorowali, bo znowu się pogubiłem kto jest kto. ;)