oczywiście że warto obejrzeć, milo spędzić czas w kinie, film mnie zaskoczył szczególnie zakończenie, aktorzy z wysokiej półki...Mara dala czadu....ale mimo to czegoś tu zabrakło...chyba spodziewałam się czegoś lepszego, ale nie żałuje wizyty w kinie.
Również polecam, dość ciekawy i nieprzewidywalny. Jak koleżanka wyżej, gra aktorska na wysokim poziomie. W tym momencie jedna z ciekawszych propozycji.
mocno się nastawiam na ten film, mam nadzieję, że się nie rozczaruję... podobno Zeta- Johnes świetna?
Wszyscy grają naprawdę dobrze. Jedyne do czego można się przyczepić, dość szybko idzie się połapać w fabule.
Tam jest mało scen z Zeta-Jones, ale gra aktorska wszystkich rzeczywiście na najwyższym poziomie. Szczególnie Jude w roli psychiatry jest rozbrajający - robi nieziemskie miny i jest bardzo wiarygodny jako lekarz. Widziałam go już w 17 filmach i za każdym razem jest kimś zupełnie innym, naprawdę bardzo zdolny aktor. Mara też jest bardzo przekonywująca, dlatego ja tak szybko się nie połapałam w fabule. Wszystko mnie tak wciągnęło, że nie zastanawiałam się nad zakończeniem a zwykle już w połowie filmu już wiem jak się skończy.
Polecam, jak wyżej - świetne aktorstwo (kapitalna Rooney Mara), piękne zdjęcia i bardzo klimatyczna muzyka. Mówiąc krótko - wszystko na swoim miejscu. :)