Zachęciły mnie pogłoski że film jest ok, ale niestety film jest tragiczny!
Musiałam przewijać sceny do przodu bo nic , absolutnie nic sie w nim nie dzieje!
Prócz jednej jedynej sceny (SPOILER!!!!!!!!)
z mężczyzną przepołowionym na pół przez pociąg i wlekącym się w stronę głównego bohatera, film wręcz przygniata nas nudą! Dialogi są do niczego, usypiają na miejscu, bez przerwy tylko widzimy myśli młodego bohatera o deskach co po prostu wpienia już dosłownie za którymś razem!
Albo takie długie zbliżenia na jego twarz i nic prócz tego...cisza, nuda, myśli o jeździe na desce, o tym co sie stało i nic poza tym.
Niech ktoś sie dobrze zastanowi zanim sie na to wybierze do kina itp. bo według mnie strata czasu :/
tak na marginesie - to nie tylko według mnie ;-)
PODSUMOWUJąC : JESTEM NA NIE
"Prócz jednej jedynej sceny (SPOILER!!!!!!!!)
z mężczyzną przepołowionym na pół przez pociąg i wlekącym się w stronę głównego bohatera, film wręcz przygniata nas nudą!"
I to wystarczy za cały komentarz co do Twojej osoby.
ależ flowergirl, coz za podniecenie ową nudą.
gdy nastepnym razem bedziesz ściagac film z netu wpisz odpowiednie synonimy i po kłopocie. po co sobie fundowac skoki ciśnień skoro filmów z przepołowionymi ludzmi jest z pewnoscią dużo, nie?
widze że wolszisz filmy z akcja efekty specjalne komedie itp to film psychologiczny z dramatem więc dla takich osób jak ty jest nudny ale dla kogoś innego który lubi filmy z sensem i trzeba się zastanawiac to woli właśnie takie filmy:P
Filmy żadko są juz takie pokazywane bo ludzie wolą akcje itd.
Czy nie widzicie, moi Drodzy i drodzy mniej, że flowergirl po prostu sobie żartuje ironicznie z 'podejscia' do PR, jakie przedstawia znaczna część populacji? ;)
'tak na marginesie - to nie tylko według mnie ;-)' - nawet po tym się nie zorientowaliście? ;p
Pzdr
zgaadzam sie w zupelnosci z flowgirl.
A co do reszty komentarzy, to dlaczego nie mozecie sie pogozic ze ktos ma odmienne zdanie od was... i na dodatek jest na tyle bezczelny, ze smie sie nim jeszcze dzielic- przez takie osoby jak flowgirl ktos kto chce zobaczyc czy film sie podobal, pomysli ze nie wszystkim sie podobał.
Żalosne