PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369419}
6,4 9,0 tys. ocen
6,4 10 1 8970
6,7 21 krytyków
Paranoid Park
powrót do forum filmu Paranoid Park

Zachęciły mnie pogłoski że film jest ok, ale niestety film jest tragiczny!
Musiałam przewijać sceny do przodu bo nic , absolutnie nic sie w nim nie dzieje!
Prócz jednej jedynej sceny (SPOILER!!!!!!!!)
z mężczyzną przepołowionym na pół przez pociąg i wlekącym się w stronę głównego bohatera, film wręcz przygniata nas nudą! Dialogi są do niczego, usypiają na miejscu, bez przerwy tylko widzimy myśli młodego bohatera o deskach co po prostu wpienia już dosłownie za którymś razem!
Albo takie długie zbliżenia na jego twarz i nic prócz tego...cisza, nuda, myśli o jeździe na desce, o tym co sie stało i nic poza tym.
Niech ktoś sie dobrze zastanowi zanim sie na to wybierze do kina itp. bo według mnie strata czasu :/

tak na marginesie - to nie tylko według mnie ;-)

PODSUMOWUJąC : JESTEM NA NIE

ocenił(a) film na 8
flowergirl

"Prócz jednej jedynej sceny (SPOILER!!!!!!!!)
z mężczyzną przepołowionym na pół przez pociąg i wlekącym się w stronę głównego bohatera, film wręcz przygniata nas nudą!"

I to wystarczy za cały komentarz co do Twojej osoby.

flowergirl

ależ flowergirl, coz za podniecenie ową nudą.
gdy nastepnym razem bedziesz ściagac film z netu wpisz odpowiednie synonimy i po kłopocie. po co sobie fundowac skoki ciśnień skoro filmów z przepołowionymi ludzmi jest z pewnoscią dużo, nie?

ocenił(a) film na 7
nu_gat

widze że wolszisz filmy z akcja efekty specjalne komedie itp to film psychologiczny z dramatem więc dla takich osób jak ty jest nudny ale dla kogoś innego który lubi filmy z sensem i trzeba się zastanawiac to woli właśnie takie filmy:P
Filmy żadko są juz takie pokazywane bo ludzie wolą akcje itd.

flowergirl

Czy nie widzicie, moi Drodzy i drodzy mniej, że flowergirl po prostu sobie żartuje ironicznie z 'podejscia' do PR, jakie przedstawia znaczna część populacji? ;)

'tak na marginesie - to nie tylko według mnie ;-)' - nawet po tym się nie zorientowaliście? ;p

Pzdr

flowergirl

Przypominasz mi tą Jennifer z filmu ;]

lain_coubert

zgaadzam sie w zupelnosci z flowgirl.
A co do reszty komentarzy, to dlaczego nie mozecie sie pogozic ze ktos ma odmienne zdanie od was... i na dodatek jest na tyle bezczelny, ze smie sie nim jeszcze dzielic- przez takie osoby jak flowgirl ktos kto chce zobaczyc czy film sie podobal, pomysli ze nie wszystkim sie podobał.
Żalosne