PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=131412}

Paranoja 1.0

One Point O
2004
6,6 3,3 tys. ocen
6,6 10 1 3299
Paranoja 1.0
powrót do forum filmu Paranoja 1.0

wykorzystuje ją, by zwiększyć sprzedaż mleka <lol> Już lepszym pomysłem byłby oklepany motyw rządowego projektu kontroli umysłów/nowej broni w fazie testów polowych...
ps. Czy nie wydaje się wam, że pielęgniarka zaszła w ciążę ? To ujęcie jej brzucha...
ps2. po co Howardowi mózgi ? oczyści i ożywi ? dlaczego go ten syf nie zaraził, miał antidotum ? jeżeli miał, bo był raczej pracownikiem korporacji, wtedy po prostu wziąłby je do analizy laboratoryjnej

słaby film, pusty, przedstawione wątki do niczego ZŁOŻONEGO nie prowadzą, da się go streścić w kilku zdaniach, reszta to budowanie klimatu, klimat nieoryginalny, podobny do Pi

użytkownik usunięty
Niedopowiedziany

nanomites 1.0 były wersją beta a mieszkańcy domu; królikami doświadczalnymi

ocenił(a) film na 8

Nie chodziło o sprzedaż mleka, tylko o KONTROLOWANIE ludzi za pomocą produktów spożywczych - i wbrew pozorom to jest najłatwiejszy sposób, żeby to robić. Już dodają różne środki psychotropowe do żarła typu McDonald.
Oklepane? Może, ale tutaj jest to pokazane w bardzo dobrym poschizowanym klimacie, dla ludzi, którym takie klimaty się podobają.

Trish pewnie zaszła w ciąże.

A do co Howarda - pomysł z oczyszczaniem i ożywianiem ciekawy. Zwłaszcza, że ja bardzo chętnie, bo Simon taki przystojny :E
Ale raczej zbierał te mózgi, żeby albo wirus się nie rozprzestrzeniał, albo, żeby nikt go nie znalazł podczas sekcji.
Mnie się nie wydaje, że należał do tej korporacji

Niedopowiedziany

dzięki matole za spoiler

ocenił(a) film na 3
kanies

matołem jest ktoś kto czyta tematy na temat treści filmu zanim go obejrzy...