wykorzystuje ją, by zwiększyć sprzedaż mleka <lol> Już lepszym pomysłem byłby oklepany motyw rządowego projektu kontroli umysłów/nowej broni w fazie testów polowych...
ps. Czy nie wydaje się wam, że pielęgniarka zaszła w ciążę ? To ujęcie jej brzucha...
ps2. po co Howardowi mózgi ? oczyści i ożywi ? dlaczego go ten syf nie zaraził, miał antidotum ? jeżeli miał, bo był raczej pracownikiem korporacji, wtedy po prostu wziąłby je do analizy laboratoryjnej
słaby film, pusty, przedstawione wątki do niczego ZŁOŻONEGO nie prowadzą, da się go streścić w kilku zdaniach, reszta to budowanie klimatu, klimat nieoryginalny, podobny do Pi
Nie chodziło o sprzedaż mleka, tylko o KONTROLOWANIE ludzi za pomocą produktów spożywczych - i wbrew pozorom to jest najłatwiejszy sposób, żeby to robić. Już dodają różne środki psychotropowe do żarła typu McDonald.
Oklepane? Może, ale tutaj jest to pokazane w bardzo dobrym poschizowanym klimacie, dla ludzi, którym takie klimaty się podobają.
Trish pewnie zaszła w ciąże.
A do co Howarda - pomysł z oczyszczaniem i ożywianiem ciekawy. Zwłaszcza, że ja bardzo chętnie, bo Simon taki przystojny :E
Ale raczej zbierał te mózgi, żeby albo wirus się nie rozprzestrzeniał, albo, żeby nikt go nie znalazł podczas sekcji.
Mnie się nie wydaje, że należał do tej korporacji