Nie widziałem jeszcze czwórki, ale wielu mówi, że jest słaba, jednak producenci filmowi często tak robią, że jak jakaś seria ma powodzenie i następna część okazuje się nie wypałem, to kręcą jeszcze jedną część (można powiedzieć, że robią to żeby sprawdzić czy daną serię da się jeszcze przywrócić do dawnej świetności) i jeśli ta też okazuje się klapą, to kończą z kręceniem dalej (dobrymi przykładami są: "Szczęki", "Piła" albo "Mistrz kierownicy ucieka".
wiesz. każdy ma swój gust. mi się osobiście mega podobało i z niecierpliwościa czekam na PA5. chcę wiedzieć jak się to zakończy :D
Powiem tak.. Wielu ludzi powiela opinię innych ..
ale jeśli porównujesz piłę ( która nie ma żadnej fabuły ) do PA
to nie wiem czy oglądałeś jakąś część. Seria jest przemyślana do tego ma dobrą fabułę.. Może jest ona dla większości niezrozumiała, dlatego takie same oceny
HAHAHA, w Pile nie ma fabuły a w PA jest ?!? Dobre :D
Piła zakończyła się na 6 części, część ostatnia (3D) jest porażką... ale na pewno nie aż taką jak ta pseudo seria horrorów... haha już wole żeby kręcili taki sam syf jak Piła 3D niż to coś, bo tam fabuła ciągle idzie do przodu, a tu się zatrzymała na pierwszej już przeciętnej części.
Aha i Piła to nie horror a nazwyczajniejszy thriller z domieszką gore.