PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=670062}

Paranormal Activity: Inny wymiar

Paranormal Activity: The Ghost Dimension
2015
5,0 18 tys. ocen
5,0 10 1 18314
4,7 6 krytyków
Paranormal Activity: Inny wymiar
powrót do forum filmu Paranormal Activity: Inny wymiar

Bardzo fajnie się bawiłem na tej komedii. Ubaw dla całej rodziny.

ocenił(a) film na 5
Ostrovvsky

Komedii?

suzzei

tak.

ocenił(a) film na 2
suzzei

Tak, bo niestety ale ten film nazwać horrorem nie można.

ocenił(a) film na 5
monika951

Aha.

monika951

Dokładnie, ale jako komedia sprawdza się bardzo dobrze.

Ostrovvsky

Nie ogarniam jak można śmiać się na horrorze.

Andrzejek324

Obejrzyj go to się dowiesz.

Ostrovvsky

Widziałem zwiastun i miałem ostre ciary na całym ciele ze strachu. Oglądam horrory o tej tematyce od 20 lat i jeszcze nigdy na żadnym się nie zaśmiałem.

Andrzejek324

Idąc na to do kina też miałem nadzieje na dobry horror, ale niestety jest kompletnie niestraszny i do tego śmieszny.

Ostrovvsky

No sorry, ale jak dla ciebie The grudge-Klątwa to 2/10 to nie będe brał twojego zdania pod uwagę. Dla mnie Klątwa to jeden ze straszniejszych horrorów w historii jakie nakręcono.

Andrzejek324

Dla mnie ten film jest beznadziejny i także bardziej smieszny niż straszny, jak zresztą większość starszych horrorów. Naznaczony, czy też Egzorcyzmy Emily Rose, które oceniłeś na 10 także kompletnie mnie nie przestraszyły.

No ale każdy ma swoje zdanie, każdy boi się czegoś innego.

Ostrovvsky

Film z 2004 roku to dla ciebie starszy horror? To ciekawe jakie są te z lat 80 albo na przykład kultowy Egzorcysta z 1973 roku.

Andrzejek324

Jakie są? Przekomiczne.

Ostrovvsky

Klasyk nad klasyki i chyba jeden ze straszniejszych horrorów jaki nakręcono w historii kina czyli Egzorcysta z 1973 to dla ciebie przekomiczny film? Mam wrażenie, że jesteś młodzieniaszkiem strasznym , skoro nawet takiej klasyki docenić nie potrafisz.

Andrzejek324

"jeden ze straszniejszych horrorów" według Ciebie...

Czego się bać w filmie sprzed 40 lat? Może powiesz jeszcze, że boisz się Frankensteina albo innych tego typu filmów? Może masz dreszcze oglądając Szczęki?

Ostrovvsky

Nie według mnie. Według wszystkich tak jest. Kogokolwiek nie zapytasz o klasykę horroru to powie ci, że to Egzorcysta,Omen albo Lśnienie. Widać dla ciebie liczą się tylko i wyłącznie efekty. Po prostu nie czujesz klimatu.

Andrzejek324

Każdy film oceniam patrząc na klimat i ciekawość, bo strachu po prostu nie czuję. Omen jest fajnym filmem, ale dwa pozostałe, które wymieniłeś WEDŁUG MNIE nie są i nalegam abyś nie narzucał wszystkim swojego zdania.
Egzorcysta, gdzie dziewczynka szczeka na księdza i Lśnienie gdzie wariat biega za żoną z siekierą mnie nie przekonują.

Proponuję skończyć tę dyskusję, bo nie ma ona żadnego sensu. Każdy ma swoje zdanie, nikt nikogo nie przekona. Żegnam i pozdrawiam.

Ostrovvsky

Dopiero wczoraj obejrzałem i stwierdzam, że masz coś nie tak z głową. Kilka razy można się porządnie wystraszyć, i nic śmiesznego w tym horrorze nie ma.

Andrzejek324

Cieszę się bardzo, a zarazem współczuję. Pewnie boisz się sam w domu na noc zostać. Pozdrawiam.

Andrzejek324

Najbardziej przestraszyło Cię pewnie zabijanie ducha prześcieradłem hahaha.

Ostrovvsky

Lecz się na głowę człowieku. W tej scenie nic śmiesznego nie było.

Andrzejek324

Dobrze, jeżeli straszy Cię zabijanie duchów prześcieradłem to nie mam nic więcej do powiedzenia. Pozdrawiam, bez usłyszenia.