PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637875}
5,1 33 tys. ocen
5,1 10 1 32906
4,0 10 krytyków
Paranormal Activity 4
powrót do forum filmu Paranormal Activity 4

4/10

ocenił(a) film na 4

Słabiutko . Kto mi powie o co chodzi z końcem filmu miejscu w który pojawia się grupa (demonów czy ludzi ?) i skąd oni się pojawili ?

sylwester_3

Ja myślę, że to jakby wstęp do następnej części. Kto wie? Może to jakaś apokalipsa. Ja sądzę że ta Katie to zbiera ludzi którzy są opętani tylko w jakim celu nie wiem.

sylwester_3

To najprawdopodobniej demony zamieszkujace ludzkie ciala, przynajmniej tak wnioskuje z fabuly filmu. Co dalej ? hmmm moze inwazja ? Ogladamy zdarzenia tylko jednej rodziny w jednym miasteczku. Moze okaze sie ze takich nawiedzonych rodzin sa tysiace, rozsiane po calych stanach. Pozyjemy zobaczymy.

ocenił(a) film na 1
sylwester_3

Wiesz co , sam się nad tym zastanawiałem , i doszedłem do wniosku , że po prostu jest to żenująca , nieudana końcówka filmu , która miała nas wystraszyć .

ocenił(a) film na 4
sylwester_3

moze na fali popularnosci the walking dead postanowili isc w kierunku zombie- i w 5 czesci PA bedzie atak zombie haha, a po obejrzeniu sobie pomyslalam wtf i just saw?? no ale przynajmniej paznokcie umalowane wiec taka strata to nie byla ;) dalam 4/10.

ocenił(a) film na 4
sylwester_3

Wydaje mi się, że ludzie, którzy czczą tego demona. Podobny motyw był z babcią sióstr. Wtedy gdy wymusiła na nich obeitnice oddania dziecka którejś dla demona. No i wszyscy nosili ten symbol koła w trójkącie czy odwrotnie.