Słabiutko . Kto mi powie o co chodzi z końcem filmu miejscu w który pojawia się grupa (demonów czy ludzi ?) i skąd oni się pojawili ?
Ja myślę, że to jakby wstęp do następnej części. Kto wie? Może to jakaś apokalipsa. Ja sądzę że ta Katie to zbiera ludzi którzy są opętani tylko w jakim celu nie wiem.
To najprawdopodobniej demony zamieszkujace ludzkie ciala, przynajmniej tak wnioskuje z fabuly filmu. Co dalej ? hmmm moze inwazja ? Ogladamy zdarzenia tylko jednej rodziny w jednym miasteczku. Moze okaze sie ze takich nawiedzonych rodzin sa tysiace, rozsiane po calych stanach. Pozyjemy zobaczymy.
Wiesz co , sam się nad tym zastanawiałem , i doszedłem do wniosku , że po prostu jest to żenująca , nieudana końcówka filmu , która miała nas wystraszyć .
moze na fali popularnosci the walking dead postanowili isc w kierunku zombie- i w 5 czesci PA bedzie atak zombie haha, a po obejrzeniu sobie pomyslalam wtf i just saw?? no ale przynajmniej paznokcie umalowane wiec taka strata to nie byla ;) dalam 4/10.