Mam nadzieję że film będzie na poziomie poprzednich części i go nie zepsują. Ciekawe kto będzie bohaterem czwórki?
Babcia , lub nowa rodzinna. - Ta część może w ogólnie nie powstać tak jak połowa innych zapowiadanych filmów. Tu już na 100 % będzie klapka.
O tak, mam nadzieję, że nie powstanie :) Już wystarczająca szkoda dla kina, że części 2 i 3 powstały.
Oj tam oj tam , dwójkę da rade jakoś przetrwać , jest napięcie , ale trójka to już nie to.
Jakie napięcie ;p ? To było nudne tak bardzo, że eh no nudne po prostu. W pierwszej części podczas nocy lekko przyspieszali kamerę..tu nie i nic się nie działo. Ponoć końcówka najlepsza..hmm w sumie działo się coś a to + minus za to że znowu "ukąszenie " i przekazanie tym sposobem opętania:D Myślałem, że to było banalne, ale banalne dopiero było to jak mąż potrzymał jej krzyż przy piersi i wyzdrowiała. To co się działo dalej bez komentarza. Pozdrawiam Ciebie \m/
Pies najlepszy , pewnie dla niego oglądałam ten film , kocham owczarki ^.^. To się zgadzam , przy jedynce , z byłą dziewczyną mieliśmy szoka , a po końcówkach wstałem zszokowany , lecz potem jak oglądałem drugi raz to już nie było to samo. Przyznam się od razu przy Grave Encouners byłem wyciszony i skupiony by czegoś nie pominąć. Jest tam moment przy którym mój brat wymiękł , a ja musiałem mu oczy zasłaniać. jeżeli nie oglądałaś/eś to musisz obowiązkowo.
"nie oglądałaś/eś" co to ma znaczyć? nie widać, że jestem facetem ? -,- po prostu zdjęcie jest w słabym kontraście ;p a pozatym to Ty masz Eva w nicku więc myślałem że jesteś laską ;p heh no oczywiście, że obejrzę, dziękuję za polecenie a raczej cynk:] pozdrowienia
Gomen , trudno moją płeć określić więc piszę czasami Zrobiłam , lub zrobiłem :D ogólnie trudno mi patrzeć na osobę i wiedzieć czy to jest w 100% kobieta lub mężczyzna , kiedyś widziałem dziewczynę , powiedziałem takie coś ,,myślałem że ty to dziewczyna'' no i się okazało że to dziewczyna , a z pozoru to taka chłopczyca była z krótkimi włosami. Na nick nigdy nie patrz , praktycznie nick pierwszy z przodu wymyśliłam. jeżeli potrzebujesz dobrego filmu , horroru to po prostu pytaj. Ja mam za sobą tyle horrorów że żaden na mnie już wrażenia nie zrobi ^^