PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637875}
5,1 33 tys. ocen
5,1 10 1 32978
4,1 9 krytyków
Paranormal Activity 4
powrót do forum filmu Paranormal Activity 4

Hunter... 

ocenił(a) film na 7

Założę się, że większość osób myślałam, że Robbie jest Hunterem:P Pierwsze co jak
wróciłam z kina weszłam na filmweb, aby znaleźć wyjaśnienie niestety nic nie znalazłam, bo
wszyscy chyba tego nie rozumieją. Ja wyjaśniłam sobie to tak: Katie porwała małego
Huntera,był on niemowlakiem, więc nie był jeszcze gotowy do wzięcia udziału w rytuale.Oddała
go do domu dziecka ( z racji tego, że demon nie potrafi wychowywać dzieci;P). Później Huntera
adoptuje rodzina Alex, gdzie przez parę lat szczęśliwie dorasta,a Katie dyskretnie wszystko
obserwuje. Następnie Katie porywa Robbiego,którego opętuje, a ten bawi się z Wyattem
(Hunterem), pokazuje mu Tobiego, zdolności nadprzyrodzone itp, wszystko po to aby Hunter był
gotowy. Tam były trzy kroki do bycia gotowym: drugi chyba był, wykazanie nadprzyrodzonych
zdolności( Hunter je wykazał w tej scenie co Alex lewituje nad łóżkiem), a trzeci, że demon
wchodzi w ciało (po to Katie wzięła w ostatniej scenie do domu na szabat, albo coś takiego:P)
No i tyle,ja tak rozumiem tą 4 część,nigdy nic nie wiadomo i w 5 pewnie wszystko mi
namieszają,Pozdrawiam;)