PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637875}
5,1 33 tys. ocen
5,1 10 1 32978
4,1 9 krytyków
Paranormal Activity 4
powrót do forum filmu Paranormal Activity 4

Proponuje aby 4 częscią były 2 rzeczy:

1. To to co się działo po wydarzeniach z 2 części jak juz tego malucha zabrała.
2. Np że paru przyjacioł dowiedziało się że w domu kate i micah doszło do zbrodni i chcąc to wyjaśnić postanawiają spędzić tam noc. I wtedy to by ich nawiedzało.

ocenił(a) film na 5
Johny21

najlepiej jakby czworka byla z innymi bohaterami , ewentualnie w czworce moglby ktos zabic babke bo mnie wku.....

ocenił(a) film na 6
Michal17

zastanaiwa mnie czy jesli ta historia zdarzyla sie naprawde to czy probowali jakis egzorcyzmow fakt w 1 czesci bylo ze ziomek przyszedl bodajze ksiądz i powiedział ze nei wejdzie do tego domu mogliby rozszerzyc wątek z egzorcyzmem w jakimkolwiek stopniu

wito157

Nie ksiądz - jakiś tam egzorcysta zawodowy.

wito157

Haha jak mogło to się wydarzyć naprawdę??,jak ci ludzie żyją bo są aktorami? xD,a jakby było oparte na faktach,dawno byśmy o tym słyszeli,a producenci od razu by się pochwalili notką na początku lub na końcu filmu że oparte na faktach xD.

Johny21

Ja proponuje kompletnie inną opowieść tych samych twórców :)

Johny21

Wiemy, że w 3. części wszystko zostało wyjaśnione, więc powinni dać całkiem nową historię tudzież nowe osoby. Na pewno nie pokażą, co działo się za czasów babci, bo wtedy raczej takiego sprzętu nie mieli, no ale nie wiadomo, co komu do łba przyjdzie...

Co do Katie i Huntera... Nie ma sensu tego ciągnąć. Ich pobyt jest nieznany, dziękujemy, do widzenia!

Micek09

Mogliby pokazać zupełnie inną historię,w innym kraju,z innym przypadkiem ducha/demona.