Ali, córka Kristi i Daniela z Paranormal Activity 2 odnalazła martwe ciała rodziny, ale ona nadal żyje!
Może to ona będzie nagrywała zdarzenia mające miejsce po 'kradzieży' Huntera? Wiemy, że Ali jest ciekawska (interesowały ją dziwne zdarzenia mające miejsca w jej domu).
Temat babci Kristi i Katie wcale nie musi być kontynuowany. Jak babcia miała by nagrywać cokolwiek? Czarno-biały, niemy i opłakanej jakości film miałby cokolwiek wyjaśniać?
Katie jest opętana. Jak mogłaby nagrywać?
KTOŚ NAGRYWAĆ MUSI. Alli przeżyła jako jedyna z rodziny.
Dokładnie !
Jeśli poprowadzony zostanie ten wątek z końcówki 2 części(czyli teraźniejszość,bo przeszłość to chyba nie ma sensu,bo jak czarno biały film??,niee)
Fajnie byłoby zobaczyć Ali,jako "główną" bohaterkę.
Na końcu właśnie mówili że ona znalazła te martwe ciała,i że miejsce pobytu Katie i Huntera pozostaje nieznane.
Celowo tego pewnie nie powiedzieli,może Ali będzie ich...szukać?
Pożyjemy zobaczymy heh.
Pamiętam jak rok temu byłem na wakacjach to czekałem na zwiastun 3 części,i jak przyjechałem z nad morza,to właśnie był już do obejrzenia.Mam nadzieje że i w tym roku jak przyjadę to obejrzę zwiastun 4 części heh : D
Kathryn Newton jako Alice
Dianna Agron jako Megan
Katie Featherston jako Katie
Brady Allen jako Hunter/Robbie
Matt Shively jako Alex
nie no kurcze musi byc jakas koontynuacja, bo jak to bedzie zupelnie cos innego (np. historia osoby ktora gdzies tam sie wprowadzila do ich domu) to bedzie totalnie bez sensu moim zdaniem..
ale no tak pozyjemy zobaczymy ;>
chociaz juz sama nie moge sie doczekac az pojde do kina :)
To raczej nie jest ten sam dom. Ta blondynka w trailerze mówiła o Hunterze (Robbie), że on mieszka na tej samej ulicy.
Ta blondynka będzie sąsiadką pewnie Katie i Huntera;p widać na końcu trailera, że jakaś brunetka idzie z małym chłopcem za rękę ;p
Naprawde wam się podoba to dziadostwo?
Może ze 2 sceny są warte uwagi w każdej części filmów reszta wieje nudą.
Dokładnie.
Każdy ma inne zdanie na temat horrorów.
A ten na mnie działa,i potrafi przestraszyć : )
Ej, ale przecież w zwiastunie jest wyraźnie pokazana blondynka, która wcale nie wygląda na Ali.
a jak myślicie od ilu lat będą wpuszczać na ten film bo mam 14 lat i chciała bym iść na niego z koleżanką i pełnoletnim bratem i jego dziewczyną
W moim kinie niezależnie od wieku wpuszczają - liczy się kasa. Mam 14 lat i na Czarnobyl miałam wstęp nawet z biletem ulgowym :P
Słuchajcie. Nie rozumiem jednej rzeczy.
Druga część kończy się jak siostra przychodzi pozabijać wszystkich i zabrać dziecko tj. 9 październik. Jednak mąż zginął 8 października.
W pierwszej części 8 października to żona zabija swego męża. Gdzie jest wtedy w 1 części dziecko? Gdzie ukryła zwłoki męża, jeżeli 9 października zachowywała się już normalnie?
Musiałeś coś przeoczyć... Po zabiciu męża, Katie poszła do domu siostry, zabiła całą rodzinę i zabrała Huntera. To ostatnie wydarzenia z wszystkich trzech części, bo w czwartej dowiemy się, co się działo dalej.
Tak,dokładnie.
Może teraz akcja przeniesie się na żonę Daniela ? ;)
Ale wtedy musiała by być Ali.
Hah,ciekawe xd
A mi sie wydaje, ze cześć 4 to to, co działo sie PO porwaniu Huntera przez Katie, a nie to co działo sie przed tym, co w części 3 (czyli tak jak było od jedynki, ze poznajemy fakty od tych najswiezszych). A poza tym na zwiastunie, w pokoju tej blondynki jak gaśnie światło to stoi za nią jakaś postać, i sadze, ze to Katie. ;)
4 część będzie się działa po tym jak kristie porwała huntera (imię zmieniła mu na robby) i zamieszkała w nowym miejscu, a duch, którego przywlokła za sobą będzie gnębił jej sąsiadów i to ich będzie dotyczyła ta historia ;)