PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637875}
5,1 33 tys. ocen
5,1 10 1 32978
4,1 9 krytyków
Paranormal Activity 4
powrót do forum filmu Paranormal Activity 4

Jak dla mnie:

PA 1 - ocena 6 - film do obejrzenia na raz. Dużo czczej gadaniny ale też kilka fajny wstawek.
PA 2 - ocena 3 - marność i spadek formy.
PA 3 - ocena 6 - kilka nowych ciekawych rozwiązań. Całość zjadliwa, ale podobnie jak pierwsza część DO OBEJRZENIA JEDEN RAZ.
PA 4 - ocena 3 - niestety, kolejny spadek formy i w sumie nieudane powielanie schematu.

A na koniec żarcik, PA 4 na DVD do kupienia za jedyne 60 PLN :-) Radziłbym obniżyć cenę do 10 PLN i modlić się, aby ktokolwiek zechciał to kupić.

ocenił(a) film na 6
Wolverin

moje oceny to

pierwsza czesc - 8 - niesamowity klimat i weszcie cos nowego.. bardzo straszny
druga czesc - 4 - pare ciekawych pomysłów , ale ogolnie malostraszne
trzecia czesc - 3 - jedynie podobało mi sie moment przesuwajacego lozka i wciagniecie dziewczynki do szafy..po za tym bardzo nudny
czwarta czesc - 6 - czemu tak wysoka ocena? bezmyślność np. monitorowanie calego domu za pomoca laptopów i nie przegladanie nagrań (poza poczatkami) Alex mogla pokazac rodzicom co dzieje sie w domu., ale tego nie zrobila. Nie podobalo mi sie tez to ze demon ingerowal tyle w swiat ludzi.. ja rozumiem opentanie, zrozumialbym tez nadprzyrodzone moce opentanego i to ze np. potrafi przenosic przedmioty i rzucac ludzmi niedotykajac ich.. ale niewidzialna sila masakrujaca ludzi to troche przesada... wiec jak sie przed taka istota chronic skoro moze robic wszystko na co ma ochote? no i oczywiscie wszyscy musza na koniec zginac co mi sie nie za bardzo podobało, bo było to juz w kazdej poprzedniej czesci. tym razem oczekiwalem jakiejs walki z tymi silami, ewentualnie jakis rytual z demonami ect ale sie zawiodlem... mimo to film miał bardzo dobry klimat i pare razy serce zaczelo bic mocniej :) koncowka była bardzo dobra, ale mogli wiecej pokazac.

ocenił(a) film na 7
Mraucin

spokojnie, w 2014 premierą piątej części.