PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637875}
5,1 33 tys. ocen
5,1 10 1 32978
4,1 9 krytyków
Paranormal Activity 4
powrót do forum filmu Paranormal Activity 4

Tylko obawiam sie że sie koaze kaszana ;/

ocenił(a) film na 5
robert9000

Wiem, że ambitny film to nie jest, ale mimo wszystko w kinie fajnie straszy i dobrze oglądnąć go na dużym ekranie

ocenił(a) film na 5
annemarie93

Zanim nie przyjdą głąby z gimnazjum.

ocenił(a) film na 5
Nalesnikarz

Pewnie tak, ja byłam na 3 części w multikinie, w godzinach wieczornych na szczęście nie trafiłam na gimnazjum

ocenił(a) film na 5
annemarie93

Miałaś po prostu szczęście. Najlepiej wybrać się w godzinach popołudniowych, kiedy większość osób jest w szkole lub pracy, jeżeli jest taka możliwość.

ocenił(a) film na 6
Nalesnikarz

a to tez jest pomysł ;P

ocenił(a) film na 5
Nalesnikarz

Tak, zauważyłam byłam raz na Ondine w multikinie na godzinę 11 rano w tygodniu. Byłam tylko ja, koleżanka i jakaś strarsza pani. Co ciekawe nikt z obsługi kina nie robił problemów jeśli chodzi o puszczenie filmu

ocenił(a) film na 1
annemarie93

oni nie mogą robić problemów, ty jesteś ich klientem i nawet jakbyś miała być sama na sali, to oni dla ciebie muszą puścić;)

ocenił(a) film na 9
m4rtynka

Dokładnie,jak byłem mały,to byłem sam na sali i puścili film,bez problemu :D

Siteboy1997

Ja na Cpt. America byłem jedynym widzem (ale to było rano, to może dlatego :D ) A na Bitwie pod Wiedniem były oprócz mnie tylko 2 osoby (seans na 15.30). Także powinni spokojnie puścić.

ocenił(a) film na 9
Urth

Jeszcze tylko 3 dni.
Kiedy to zleciało :D
Nie wytrzymam xdd

ocenił(a) film na 4
annemarie93

Dokładnie na 3 przez pierwsze 15 min wczuwałem się w film a później, gdy wpadła gimbaza zaczęli drzeć mordę, rozumiem można się wydrzeć ale z umiarem.

ocenił(a) film na 5
vandal454

Żeby nie pokazać, że srają w gacie to żrą tony popcornu, piją pepsi i odwracają wzajemnie swoją uwagę od filmu, żeby tylko się nie wczuć w seans.. Potem powiedzą, że "eee słaby, w ogóle się nie bałem". Takie czasy...

Apiseq

Święta racja.