to moze w ogole za raczki sie trzymac jeden drugego i spiewac do tego smerfne hity. czy nie lepiej czekac na dvd i obejrzec poznym wieczorem w domu , niz ogladac paranormal activity wsrod masy ludu, ktory sie smieje ch*j wie z czego, beka i wpier*ala chipsy?! ale ok, niecierpliwi zawsze najwiecej traca :)
Ludzie, HORRORY sa specyficznym gatunkiem filmowym i oglada sie je samemu w domu w godzinach nocnych kiedy to w koncu zrozumiecie? Kurde jak mozna Horror ogladac z kims...nie dziwie sie ze oceny co niektorych filmow...dobrych filmow sa zanizone...P.S tego filmu jak i calej serii nie polecam jest slaba no chyba ze jestes szalona fanką ktora na koncertach robi WOW...
Z tegorocznych to Sinister ktory jest niezly nawet bym powiedzial dobry ale koncowka filmu troche psuje caloksztalt (6/10), i VHS ktory jest zrobiony na styl "found footage" ocenilem go 6/10 ale warto luknac...no i moze Excision (6/10) ale to nie jest klasyczny horror na ktorym sie wystraszysz bo on nie straszy ale tez warto...oprocz tych trzech filmow z horrorow w tym roku nie ukazalo sie kompletnie nic interesujacego
Ogolnie to zapowiada sie seria cos w deseń piły...tylko ze w pile wszytsko to logocznie bylo ułozone i z jakims sensem, natomiast tu...4 serie i ciagle to samo gówno...ja nie wiem ile razy mozna sie nabierac na to samo ścierwo...U mnie srednia ocen dla tej serii to 2.75...