PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637875}
5,1 33 tys. ocen
5,1 10 1 32978
4,1 9 krytyków
Paranormal Activity 4
powrót do forum filmu Paranormal Activity 4

to moze w ogole za raczki sie trzymac jeden drugego i spiewac do tego smerfne hity. czy nie lepiej czekac na dvd i obejrzec poznym wieczorem w domu , niz ogladac paranormal activity wsrod masy ludu, ktory sie smieje ch*j wie z czego, beka i wpier*ala chipsy?! ale ok, niecierpliwi zawsze najwiecej traca :)

ocenił(a) film na 2
paulynna

Ludzie, HORRORY sa specyficznym gatunkiem filmowym i oglada sie je samemu w domu w godzinach nocnych kiedy to w koncu zrozumiecie? Kurde jak mozna Horror ogladac z kims...nie dziwie sie ze oceny co niektorych filmow...dobrych filmow sa zanizone...P.S tego filmu jak i calej serii nie polecam jest slaba no chyba ze jestes szalona fanką ktora na koncertach robi WOW...

arielos

jaki wiec polecasz?

ocenił(a) film na 2
paulynna

Z tegorocznych to Sinister ktory jest niezly nawet bym powiedzial dobry ale koncowka filmu troche psuje caloksztalt (6/10), i VHS ktory jest zrobiony na styl "found footage" ocenilem go 6/10 ale warto luknac...no i moze Excision (6/10) ale to nie jest klasyczny horror na ktorym sie wystraszysz bo on nie straszy ale tez warto...oprocz tych trzech filmow z horrorow w tym roku nie ukazalo sie kompletnie nic interesujacego

ocenił(a) film na 2
arielos

Ogolnie to zapowiada sie seria cos w deseń piły...tylko ze w pile wszytsko to logocznie bylo ułozone i z jakims sensem, natomiast tu...4 serie i ciagle to samo gówno...ja nie wiem ile razy mozna sie nabierac na to samo ścierwo...U mnie srednia ocen dla tej serii to 2.75...

arielos

kurde nie wiem gdzie je znajde ale dzieki ze mi je poleciles. na pewno bede szukac wytrwale ;) ja widzialam ostatnio Devil Inside i tez niezly :)