PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637875}
5,1 33 tys. ocen
5,1 10 1 32903
4,0 10 krytyków
Paranormal Activity 4
powrót do forum filmu Paranormal Activity 4

po totalnie słabej i drętwej 3 do której nigdy więcej nie wrócę ta część wróciła do formy i to bardzo
dobrej formy

damianszu

zmień leki

damianszu

swietny zart :D

ocenił(a) film na 3
damianszu

Tylko po co powstała 2,3,4 chyba tylko dla kasy pierwsza część zrobiła na mnie spore wrażenie bo była to jakaś nowość i komuś zależało na tym żeby zrobić dobry film a przy kolejnych częściach to już tylko pieniądz się liczy i nic więcej

OLIN1

Wszystkie części są beznadziejnie słabe nie ma w nich choćby minuty strach bardziej to przypominało kino grozy dla dzieci do lat 12 bo w tej śmiesznej produkcjii strach nie istnieje , poziom tego filmu jest tak nudny że można go używać jako naturalny usypiacz bo nic się w nim nie dzieje totalne nudy .

OLIN1

Na mnie żadna część tej serii nie zrobiła wrażenia.
Ale może dlatego, że widziało się wiele dobrych filmów z tego gatunku np:
Nawiedzony dom 1963, Lśnienie 1980, Duch 1982,
Krąg 1998 oraz remake Usa 2002, Klątwa 2002 oraz remake Usa 2004,
Nieodebrane połączenie 2003, Widmo 2004,
czy potem nowsze Naznaczony 1 i 2, Obecność

returner

Nieodebrane połączenie w moim odczuciu strasznie słabe, zero strachu, przez większość filmu, o ile nie przez cały usypiałem (oglądałem wesję japońską i remake z USA).Obecność, lśnienie i reszta OK, bardzo dobre filmy także też polecam.

ocenił(a) film na 6
OLIN1

Zrobili kolejne części, bo nie mogli pozostawić historii bez zakończenia. Oczywiście kolejne części są coraz mniej straszne, ale przynajmniej są ciekawe pod względem fabuły i tego co się dowiadujemy z kolejną częścią. Nie wyobrażam sobie zakończenia na tym jak to Mika umiera a Katy gdzieś znika nie wiadomo gdzie. Dopiero póxniej wychodzi, że demonowi Tobby chodziło o wskrzeszenie czarownic a potem o Huntera.

damianszu

i ja zgadzam się z <damianszu> mam też zmienić leki? to jest nas dwoje...

damianszu

dlaczego 3 słaba? Ona opowiada o tym, "jak to się zaczęło" z małymi Katie i Kristi... tam się dużo działo...