PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637875}
5,1 33 tys. ocen
5,1 10 1 32978
4,1 9 krytyków
Paranormal Activity 4
powrót do forum filmu Paranormal Activity 4

spojlery

ocenił(a) film na 10

ogladalem 1 juz dawno
bardzo dobra tak samo 2 i 3 tylko 3 ogladnalem nie caly nie wiem czemu(moze wiedzialem ze koncowka tez jest ostra hehe ; ) tzn straszna
i wczoraj obejrzalem 4 na dvd i musze przyznac ze tez jest straszna i to bardzo
koncowka miazdzy
ogladnijcie sobie w nocy sami wszystkie czesci
nie z kims (no chyba ze z dziewczyna ale malo da rade go obejrzec tak mi sie wydaje tylko te najtwardsze dadza rade obejrzec)
bo napiecie we wszystkich czesciach jest niesamowite musze isc na nastepna czesc do kina
czuje ze jak beda dziewczyny w kinie to krzyki moga sie pojawic hehe
naprawde dobra czesc dzis ogladne nastepna wersje bo na dvd jest kilka wersjii nie wiem o co chodzi napisze jak to obczaje
1 wersja jest o dziewczynie i jej rodzince i pojawia sie sasiad katie z tym malym i duch(przynajmniej tak mi sie wydaje)
i sieka kolega ginie przez katie skreca mu kark matka rzucona przez ducha czy demona skad mam wiedziec tylko sie domyslam i zabita
i ojciec tez lata po calym domu
i koncowka powiem wam pozniej ale musze to jeszcze raz zobaczyc mega te twarze

ocenił(a) film na 2
Chucky_Tbg

1 część była naprawdę dobra
2 znowu to samo ale nadal nieźle
3 znowu to samo i już to się zrobiło naprawdę nudne i przewidywalne
4 tutaj było co innego... haahaha żartowałem znowu to samo.

Ta seria w 3cz zrobiła się już naprawdę żałosna, nie ma nic wspólnego ze straszeniem. 2 i 3 oglądałem sam przy zgaszonym świetle na słuchawkach żeby nie było że udaje kozaka i oglądałem o 14 w lato. Nie wiem czego spodziewać się od 5cz która swoją drogą musi być naprawdę bardzo śmieszna. Już na tej trochę się śmiałem i wyłapałem z 10 absurdów no ale cóż film specjalnie robiony dla kasy dla Amerykańskiej masy.

ocenił(a) film na 2
Rahk11

porażka ten film :\ pierwsze części super ale ta czwórka to ja lepsze bym wyreżyserowała i napisała

ocenił(a) film na 10
marcalina

spojlery
a ja bym lepiej zrobil critters 5 kazdy czasami obrasta pycha do granic mozliwosci
ja tam bylem pod takim napieciem jakby mnie ktos do pradu podlaczyl(paranormal 4)
ciezko zasnac te twarze
kto nie widzial niech obejrzy 4 w nocy sam jeszcze na sluchawki to mega
aha nie wygladaja mi te kobietki na czarwonice bo wszystkie pokazaly te same twarze co katie
to wyjasnia ze wszystkie sa opetane przez demony a czy jednego to chyba nie bo kazdy demon jak czlowiek jest jedyny w swoim rodzaju a ten najwyrazniej jest silny bo juz 5 czesc o nim wychodzi
ale w kinie 5 ogladnac to jest efekt ide zobacze ocenie i wam napisze

ocenił(a) film na 2
Rahk11

Obejrzyj trailer piątki, padniesz ze śmiechu.