PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637875}
5,1 33 tys. ocen
5,1 10 1 32906
4,0 10 krytyków
Paranormal Activity 4
powrót do forum filmu Paranormal Activity 4

Wiedziałem, że '4' jest uważana za najsłabszą część Paranormal, to też tak podszedłem do tego filmu ale nie mogę powiedzieć, że się nudziłem na seansie. Tak jak w temacie oglądałem ten film na słuchawkach w nocy i właśnie tak powinno się ten film oglądać żeby mógł się podobać, lubię tego typu horrory właśnie jak REC i paranormal bo potrafią mnie przestraszyć w odróżnieniu od 'normalnie' kręconych filmów.. byłoby 7, ale jak ktoś już pisał wcześniej 'skończył się jak się zaczęło coś dziać' i za to ocena niżej bo rzeczywiście pod koniec zrobiło się ciekawie a tak mam wrażenie jakby film nagle ucięło..i za to ocena niżej.

ocenił(a) film na 6
undeclared

właśnie skończyłem, jest 5:41 i było całkiem nieźle. Oprócz z dupy zakończenia, w którym właściwie nie wiadomo o co chodzi to było spoko. Chociaż ciąg logiczny mi się pomieszał już w połowie filmu i nie rozumiem np.

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

W TYM MIEJSCU NASTĘPUJE SPOILER - NIE CHCESZ, NIE CZYTAJ.

czemu Katie miała Robbiego, a Hunterem okazał się Wyatt. Totalnie z dupy.

ocenił(a) film na 7
xwodanx

Wydaje mi się że Robbie to był właśnie porwany Hunter a potem demon który opętał Huntera przeszedł na Wyatta. Rzeczywiście zgodzę się że zabrakło pomysłu na zakończenie, Ten film powinien trwać jeszcze co najmniej 20 minut i zakończyć się jakimś mocnym akcentem.