PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128502
5,4 28 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Gdy ogląda się „Paranormal Activity”, to przypominają się takie beznadziejne filmy jak „Blair Witch Project” czy „Ocean strachu”, czyli latanie po krzakach i straszenie czy też pluskanie się w hotelowym basenie. Wszystko to nakręcone taniutkim kosztem, a potwornie nudne. W obsadzie dwie, góra trzy osoby. Jak można się taką nędzą zachwycać? Darujcie sobie ten badziew. Nie widzieliście nigdy prawdziwego horroru?

oscar_4

a jaki jest twoim zdaniem prawdziwy horror?

oscar_4

a jaki jest wg Ciebie dobry horror..hmm ??
tylko nie mów, że Teksańska Masakra .. :D

noiser___

nie odpowiada sie pytaniem na pytanie...

ocenił(a) film na 7
Metal_up_Your_Ass

Ale to nie odpisał autor.

ocenił(a) film na 8
oscar_4

Film w którym twórca potrafi sprawić żeby widz bał się tego czego nie widać jest dla mnie lepszy jakośćiowo niż film w którym pokazują straszne/obrzydliwe sceny.

gwsupersharp

dla mnie napewno dobrym horrorem jest wlasnie paranormal activity, [rec] 1,2, pila 1, zly skret, ale dla wiekszosci to pewnie jedno wielkie nieporozumienie, czy aby nakrecic naprawde swietna produkcje trzeba miec 100 kamer i milion zl? moim zdaniem wlasnie chociazby to ze film zostal nakrecony w tak amatorski sposob jest juz wilekim plusem, a ze jego produkcja kosztowala zaledwie kilka tysiecy...widac nie potrzebowala wiecej skoro zrobila juz taka furore i zarobila wiele milionow. to tyle co mam do powiedzenia na ten temat i pozdrawiam fanow paranormal