PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128502
5,4 28 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

1. To oc ja oglądałem to rzucenie "miką" o ściane, człapanie jak pies do kamery i rzucenie się na nią.

2. To, że ona schodzi na dół, krzyczy blabla i zabija go tam nożem.
Wraca do pokoju, zamyka drzwi i stoi przed kamera p oczym koniec filmu.

3. I jeszcze do tego drugiego z tego co czytam to coś powinno być, a um nie po tym napis końcowy się pokazał i tyle jak ta babka stała z nożem przed kamera.
Gdzie można obejrzeć to co było dalej?

Jest wersja kinowa i alternate cuts to musi być w takim razie jeszcze jakaś trzecia.

Zagmatwali to wszystko.

A szczerze co mi się podobało?
Lepsza była końcówka z tym jak są krzyki i nagle cisza, cos wchodzi po schodach i nagle łup ciałem chłopaka w kamere. Bardziej efektowne i przerażające :)
To dźganie nożem to takie jakieś nudne było, jak by po prostu kobita była chora psychicznie i tyle :)

ocenił(a) film na 5
trammp

ja ogldalam,ze zeszla na dol, krzyknela, on do niej poszedl i pozniej ona wrocila nozem do pokoju. siadla pod lozkiem i sie bujala do przodu i do tylu. pryszla jej kolezanka(ta 3aktorka filmu:)) i slychac ja z dolu jak szuka ich i kryczy pewnie jak widzi tego goscia. na koncu przychodzi policja ta nawiedzona krzyczy do nich 'mika' i oni mysla e sie na nich chce rzucic tym nozem i ja zabijaja. napisy koncowe mam juz po tym i nic wiecej.

sloneczkowa

To tego nie widziałem :)
W takim razie mamy nawet 3 zakończenia ;)