Jak wiecie plansza do wywoływania duchów, którą Micach wziął do domu samoistnie się zapaliła i został na niej wyryty jakiś 'rysunek' lub coś co mogło dać im jakąś wskazówkę na temat tego co się dzieje. Z początku też tak myślałem, jednak po wyjściu z kina moja narzeczona wprost się mnie zapytała czy widziałem, że to co zostało ukazane na planszy po spaleniu to moment, w którym Micach został już rzucony przez Katie i ona nad nim siedzi. Jakie są Wasze odczucia w tej sprawie ?
Że jajco.
Napiszę to w najbardziej łopatologiczny sposób jaki tylko się da.
Odrazu mówię, że oglądałem wersję z kina, nie tą z sieci.
1. Micach przynosi do domu planszę do wywoływania duchów
2. Para wychodzi z domu
3. Wieje wiatr, coś czego nie umiem nazwać zaczyna ruszać się na planszy po czym ona się samoistnie zapala
4. Samoistne zgaszenie
5. Powrót dwojga
6. Micach odkrywa to co się stało na planszy (jakiś rysunek tam był, rysy czy jak to nazwać)i zaczyna rozmyślać co to jest, wypisuje jakieś imiona i inne bzdury z tego.
7. Moje pytania czy zastanawialiście się co to może być ?!
Czy to kurwa takie trudne ? :O
chodzi o to ze na planszy był 'wypalony' rysunek przedstawiający to co później się stało. wyraźnie widać w lewym dolnym rogu tablicy dwie postacie w tym jedna z czymś wylatującym z brzucha w kierunku drugiej postaci taka niby przepowiednia
to ze ktoś nie mógł zrozumieć tego co tu jest napisane świadczy o tym ze miałam racje co do poziomu inteligencji 90% widzów tego filmu, jak zresztą zawsze - horrory przyciągaj ciemnotę