Słyszałam, że przypadków śmiertelnych podczas oglądania PA było więcej. W samych Stanach zginęło 5 osób a 3 zostały przewiezione do szpitala! Obejrzałam i nie mogłam spać, ale było fajnie...
Byłam na tym wczoraj na maratonie filmowym i film jest naprawde bardzo ciekawy. Jedem z najlepszych horroirów jakie oglądalam, niesamowicie trzyma w napięciu do ostatniej minuty tak, że widz zastanawia się jeśli jets coraz gorzej to co będzie dalej. Nagryanie praywatną kamerą, gra aktorska, i ogólnie fabuła powodują, że film ma swój klimat. Raz nawet nie udało się ukryć pisku :). Polecam.
Mi też się podobał. Wprawdzie nie piszczałam, ale film fajny. Żartowałam z tymi zgonami oczywiście, chciałam się ponabijać z ludzi, którzy tak bardzo się emocjonują fikcją, żeby mieć zawał xd
Piper16
"Byłam na tym wczoraj na maratonie filmowym i film jest naprawde bardzo ciekawy"
Yyy, mi się chciało spać, nic ciekawego tam nie było.
Piper16
"niesamowicie trzyma w napięciu do ostatniej minuty tak, że widz zastanawia się jeśli jets coraz gorzej to co będzie dalej. "
Trzyma w napięciu? Tyle o tym horrorze słyszałem, że jest straszny i Bóg wie co jeszcze... a tak naprawdę chujnia z tego filmu.
To najbardziej pojebany horror jaki oglądałem, byłem na maratonie filmowym i bardziej mnie przeraziła scena z "The Box", niż cały film "Paranormal Activiti".
Piper16
"Byłam na tym wczoraj na maratonie filmowym i film jest naprawde bardzo ciekawy"
Yyy, mi się chciało spać, nic ciekawego tam nie było.
Piper16
"niesamowicie trzyma w napięciu do ostatniej minuty tak, że widz zastanawia się jeśli jets coraz gorzej to co będzie dalej. "
Trzyma w napięciu? Tyle o tym horrorze słyszałem, że jest straszny i Bóg wie co jeszcze... a tak naprawdę chujnia z tego filmu.
To najbardziej pojebany horror jaki oglądałem, byłem na maratonie filmowym i bardziej mnie przeraziła scena z "The Box", niż cały film "Paranormal Activiti".
No właśnie. Jesteście pojebani skoro myslicie ze był to najstraszniejszy horror wszechczasów. Był fajny, ale nie najstraszniejszy.
Gdy tir czy inne auto uderzyło w auta tamtego chłopa, co mu mikołaj ustał na drodze i jak gościówa mu się obudziła w aucie, ta Diana chyba.
Hmm moim zdaniem temten film był trochę ''dziwny'' tak dziwny to dobre określenie. Ogólnie nie lubie motywu kosmitów itp. w filmach to może dlatego, ale szanuję zdanie innych :). Muszę przyznać za to, że element tego testu, że ta druga kobieta nacisnęła przycisk a ten gość akurat zabił swoją żone był dobrez zrobiony.