PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128502
5,4 28 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

...

ocenił(a) film na 9

Świetny pomysł na film... Strasznie ryje beret... Przez kilka dni nie mogłam przestać myśleć o tym filmie... Mój ulubiony fragment jak "coś" ją ciągnie za nogę.

Nice880

Wczoraj oglądałam i mam to samo ;)

Wg mnie film genialny. Ale ja jestem z tych co wolą takie klimaty w horrorach, a nie lejące się wszędzie litry krwi + mutant/mutanty.

ocenił(a) film na 7
Nice880

zgadzam się, że to najlepszy moment.
a film naprawdę warty obejrzenia ;)

ocenił(a) film na 8
Nice880

super film, przed chwilą skończyłem oglądać, trzyma w napięciu do samego końca, takie klimaty są o wiele lepsze niż jakaś masakra, gdzie tylko krew się leje

ocenił(a) film na 5
Nice880

To oprócz lunatykowania i ostatnich 3 minut jedyna dobra scena

ocenił(a) film na 1
Nice880

Taaaa, ten moment jak ją coś ciągnęło za nogę to aż prawie się popłakałem.... ze śmiechu. Litości, to albo ja mam strasznie wypaczoną psychikę od japońskich horrorów i takie rzeczy mnie nie ruszają albo po prostu to było żałosne. Ciągnięcia kogoś za nogę...no dajcie spokój, co jeszcze? Może jeszcze ślady ducha na mące? A fakt, to było w tym filmie xD

Krol_Sedesow

generalnie troche sie bałysmy z przyjaciolkami jak tam dzrwi tak szybko trzasły czy te halasy bylo slychac ale motyw z ciągnieciem za noge to wybuchnelysmy smiechem :P i po klimacie grozy, juz pozniej byl polew caly zcas, natomiast dopiero co obejrzalysmy dwojke i powiem ze zryło mi banie troche nie powiem bo strach przy dupci jest ;p

claudi7511

e tam film był taki sobie niby trzymał w napięciu ale z nogą to było dość słabe, a w kazdym razie nie przerażające obejrzyjcie blair witch project bardzo porównywalny klimat a jednak lepszy dla lepszego efektu w słuchawkach i koniecznie w nocy. Ale czy ten film był na faktach ? Plus bo trzyma w napieciu minus bo nic sie praktycznie nie wydarzyło :)

zbx

a jeszcze jedno widzieliście jakiś naprawde straszny horror ? polećcie proszę, ja sobie nic strasznego nie przypominam bo piła, ring czy paranormal activity fredy kruger krzyki no poprostu lekkie miłe i przyjemne, ruszyły by mnie jakbym mial 7 lat ale juz nie teraz. Help chce obejrzec dobry horror może 3D zmienia coś w tej kwestii nie wiem jeszcze nie widziałem macie jakieś doświadczenie ?

zbx

Moze "Oczy Julii" to taki Hiszpanski horror. No moze horror to za duzo powiedziane bardziej thriller, nie ma zadnych duchów czy morderców z siekiera ale trzyma w napieciu. Nie wiem gusta sa rozne mnie sie podobal. A co do takich typowych horrorów to jeszcze nie znalazlam takiego który by mnie tak naprawde wystraszyl a ogladnelam mnóstwo

użytkownik usunięty
Krol_Sedesow

Masz rację. Film do bani