Świetny pomysł na film... Strasznie ryje beret... Przez kilka dni nie mogłam przestać myśleć o tym filmie... Mój ulubiony fragment jak "coś" ją ciągnie za nogę.
Wczoraj oglądałam i mam to samo ;)
Wg mnie film genialny. Ale ja jestem z tych co wolą takie klimaty w horrorach, a nie lejące się wszędzie litry krwi + mutant/mutanty.
super film, przed chwilą skończyłem oglądać, trzyma w napięciu do samego końca, takie klimaty są o wiele lepsze niż jakaś masakra, gdzie tylko krew się leje
Taaaa, ten moment jak ją coś ciągnęło za nogę to aż prawie się popłakałem.... ze śmiechu. Litości, to albo ja mam strasznie wypaczoną psychikę od japońskich horrorów i takie rzeczy mnie nie ruszają albo po prostu to było żałosne. Ciągnięcia kogoś za nogę...no dajcie spokój, co jeszcze? Może jeszcze ślady ducha na mące? A fakt, to było w tym filmie xD
generalnie troche sie bałysmy z przyjaciolkami jak tam dzrwi tak szybko trzasły czy te halasy bylo slychac ale motyw z ciągnieciem za noge to wybuchnelysmy smiechem :P i po klimacie grozy, juz pozniej byl polew caly zcas, natomiast dopiero co obejrzalysmy dwojke i powiem ze zryło mi banie troche nie powiem bo strach przy dupci jest ;p
e tam film był taki sobie niby trzymał w napięciu ale z nogą to było dość słabe, a w kazdym razie nie przerażające obejrzyjcie blair witch project bardzo porównywalny klimat a jednak lepszy dla lepszego efektu w słuchawkach i koniecznie w nocy. Ale czy ten film był na faktach ? Plus bo trzyma w napieciu minus bo nic sie praktycznie nie wydarzyło :)
a jeszcze jedno widzieliście jakiś naprawde straszny horror ? polećcie proszę, ja sobie nic strasznego nie przypominam bo piła, ring czy paranormal activity fredy kruger krzyki no poprostu lekkie miłe i przyjemne, ruszyły by mnie jakbym mial 7 lat ale juz nie teraz. Help chce obejrzec dobry horror może 3D zmienia coś w tej kwestii nie wiem jeszcze nie widziałem macie jakieś doświadczenie ?
Moze "Oczy Julii" to taki Hiszpanski horror. No moze horror to za duzo powiedziane bardziej thriller, nie ma zadnych duchów czy morderców z siekiera ale trzyma w napieciu. Nie wiem gusta sa rozne mnie sie podobal. A co do takich typowych horrorów to jeszcze nie znalazlam takiego który by mnie tak naprawde wystraszyl a ogladnelam mnóstwo