Strata pieniedzy byłem na tym dzisiaj. To jest jedno wielkie chujstwo. To jest komedia a nie horror. Odradzam pójście na ten biedny film.
tak beznadziejnego filmy, jeszcze nigdy wzyciu nie widzialam, nie polecam nawet ogladac tego w domu, poraqzka i tyle. strata 17 zl na ulgowy w heliosie, po prostu dno.
Dno to wasze wypowiedzi .Jak nie lubicie takiego kina to po kiego się pchać na film i płacić za to a potem marudzić .Za dobry film o duchach uznacie pewnie statek widno i tym podobne .
statek widmo był zajebisty nie pa czekasz na co w tym filmie na obraz
prawdziwego ducha znawca
o nie... ode mnie za niektóre patenty i tak dostał wyżej niż 1/10. Ale i tak popieram, że strata pieniędzy. Nie wiem jak inni, ale ja kino dzisiaj opuściłem z wyraźnie zawiedzioną miną. Poza tym publiczność w chwilach które powinny być straszne śmiała się najbardziej. To świadczy o poziomie tego filmu "grozy".
ty jestes ciec i bez mozg hehe znawca.kurde sam nagralbym w piwnicy lepszy
film ''moc trotki'' haha
skoro takie straszne dno to co wg ciebie jest horrorem? może filmy typu gdzie wszyscy się zabijają i wszędzie jest pełno mięsa, i to ma być straszne? w tym filmie przynajmniej jest klimat, dla mnie 8/10
nie ale taki shutter, ring, klatwa na przyklad byly straszne, a nie bylo tam jakiejs ostrej masakry
o tak ring, klątwa (ale w wersji azjatyckiej) były naprawdę dobre, podobnie jak rec ale oryginalny :)
film siedem byl bez krwi, a straszniejszy byl :) i powstał w latach 90tych, Blair witc projekt na swoje czasy trzyma poziom, rec 1 itd :)
Zgadzam się w pełni. A dowodem na słabiznę tego filmu jest to, że znajomy przysnął z nudów :-) chrapanie dało dopiero znać, że nie ogląda :-)
Na takie filmy nie chodzi się do kina .Często w grupie nie poczujemy odpowiedniego klimatu .To że ktoś zasypia na filmie nie znaczy że jest on słaby .Taki widz jest mało wytrzymały albo się nie wysypia.Jest wiele filmów w których niby nic się nie dzieje a wciągają .
dokładnie, ze znajomymi przy piwku tego lepiej nie oglądać, lepiej włączyć Garfielda:]
mieszkam sam...pogasiłem światła, założyłem słuchawki, włączyłem film...dało się obejrzeć. W pewnym momencie z lekkim podekscytowaniem czekałem na to co zdarzy się kolejnej nocy.
znawcą tego gatunku nie jestem, ale w mojej ocenie 8
cheers