Nie rozumiem tych, którzy uważają, że ten film to arcydzieło. Praktycznie przez cały film nic się nie dzieje, może tam w nocy tylko drzwi trochę poskrzypią i to wszystko. Nie wiem,
co w tym filmie jest takiego zachwycającego i przerażającego. Aktorzy grają na poziomie kółka teatralnego w podstawówce, a sam film jest tak nakręcony, jakby przedszkolak
sobie włączył kamerkę i się nią bawił. Może reżyser myślał, że jak nakręci film zwykłą kamerą, to film będzie wyglądał bardziej realnie, jednak mnie to jakoś nie przekonało.
Ja tez nie rozumiem. Ani to straszne, ani to dobre, gra aktorska koszmarna, w sumie niby coś wiadomo, że demon, ale co dalej... Znam mnostwo lepszych horrorów nić PA choć koniec końców dobrych horrorów jest niewiele. Kolejnych części na pewno nie obejrzę.
Mnie ten film z początku nudził i sobie pomyślałem : "po ch**a to oglądam"? .. Dopiero od połowy filmu zacząłem czuć dreszczyk . Mimo słabej gry aktorskiej i prostoty tego filmu były momenty ,że troszke sie bałem , szczególnie pod koniec filmu . Z ciekawości na pewno obejrzę dalsze części . Ogólnie za ten part . 6/10 :)