Film wciągnął mnie bez reszty. Trzyma w napięciu, ogląda się go na jednym wdechu. Jeżeli chodzi o reżyserię, to można powiedzieć, że to już było (np. blair witch, rec), ale czego już nie było. Najbardziej ryła banię praca kamery, a raczej jej brak, nocą - podczas snu bohaterów.
Gdzie ty tutaj w tej wypowiedzi masz spoiler, chodzi ci o to, ze bohaterowie spali, też mi wielki spoiler.
ja nie mogę, ludzie już się chyba nie mają czego czepiać... według jakiś tam spoiler tu jest
Rzeczywiście,bardzo dobry film.
Straszny,aż mi żołądek pod gardło podszedł.
9/10
no właśnie, ta końcówka wymiata. a jeszcze gdy człowiek ma bójną wyobraźnie, to już całkiem film potrafi przestraszyć, zjeżyć włos.
to ile jest tych końcówek? Bo z Twojej wypowiedzi wynika, że więcej niż jedna. Ja widziałam tą, gdzie po tym krzyku dziewczyna wchodzi na górę, rzuca swoim chłopakiem i chce pożreć kamere;)
są trzy zakończenia:
1 co wchodzi z tym nożem i ją policja zabija
2 co rzuca chłopakiem i kamerę (i chyba od tego zakończenia będzie robiona dwójka)
3 co podrzyna sobie gardło
nawet nie wiedziałem, że są 3 zakończenia. to oryginalne, gdzie jest policja jest najlepsze. a swoją drogą, to ciekawe, jaka będzie dwójka