PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128650
5,4 30 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Film wciągnął mnie bez reszty. Trzyma w napięciu, ogląda się go na jednym wdechu. Jeżeli chodzi o reżyserię, to można powiedzieć, że to już było (np. blair witch, rec), ale czego już nie było. Najbardziej ryła banię praca kamery, a raczej jej brak, nocą - podczas snu bohaterów.

ocenił(a) film na 6
kryslav

Gdzie ty tutaj w tej wypowiedzi masz spoiler, chodzi ci o to, ze bohaterowie spali, też mi wielki spoiler.

ocenił(a) film na 10
kolsol

hehehehe. no rzeczywiście. heheheh. taki tyci, tyciuteńki spoiler. hehhe

ocenił(a) film na 5
kolsol

ja nie mogę, ludzie już się chyba nie mają czego czepiać... według jakiś tam spoiler tu jest

użytkownik usunięty
kryslav

Rzeczywiście,bardzo dobry film.
Straszny,aż mi żołądek pod gardło podszedł.

9/10

użytkownik usunięty

A przy końcówce prawie się posikałam ze strachu.

POLECAM!

ocenił(a) film na 10

no właśnie, ta końcówka wymiata. a jeszcze gdy człowiek ma bójną wyobraźnie, to już całkiem film potrafi przestraszyć, zjeżyć włos.

ocenił(a) film na 5
kryslav

o której końcówce mówicie?

googaify

to ile jest tych końcówek? Bo z Twojej wypowiedzi wynika, że więcej niż jedna. Ja widziałam tą, gdzie po tym krzyku dziewczyna wchodzi na górę, rzuca swoim chłopakiem i chce pożreć kamere;)

ocenił(a) film na 8
szkola_latania

są trzy zakończenia:
1 co wchodzi z tym nożem i ją policja zabija
2 co rzuca chłopakiem i kamerę (i chyba od tego zakończenia będzie robiona dwójka)
3 co podrzyna sobie gardło

ocenił(a) film na 10
Cichy22

nawet nie wiedziałem, że są 3 zakończenia. to oryginalne, gdzie jest policja jest najlepsze. a swoją drogą, to ciekawe, jaka będzie dwójka

ocenił(a) film na 7
szkola_latania

Są trzy zakończenia.

ocenił(a) film na 8
Toolbar

http://www.megavideo.com/?v=W12OOPMJ tu macie wszystkie zakończenia