Film zarobił już w Stanach onad 65 mln dolców i rozwalają mnie teksty tępaków co piszą,że film jest słaby i nudny.... ŻAL!!!
To że zarobił w stanach 65mln czyni go od razu jakimś wybitnym dziełem?
Fajny ale dużo czerpie z Blair Witcha.
Gdyby był do dup.... to ludzie nie szliby na to do kina,a co za tym idzie nie zarobiłby takiej kasy!!! PZDR
Ale trzeba wziąć jeszcze jedną rzecz pod uwagę. Mówiąc najłagodniej wielu
ludzi chodzi na to co jest modne, reklamowane, nawet nie wiadomo jak słabe.
Część pewnie trafiła przypadkiem, z kimś. A część ludzi jest niestety mało
wyrafinowana i lubi szajs. To już świadczy tylko o nich. Nie wiemy ile
osób, które obejrzały poszły świadomie i były naprawdę zadowolone...
Niewychowana, prymitywna kobieta z ciebie, która nie potrafi inteligentnej
dyskusji poprowadzić. Żałować to należy, ale naszego świata, na którym tyle
beznadziejnych stworzeń żyje. To tylko jakiś film a ty od razu nie
znajowmych ludzi od tępaków wyzywasz. He he iq pewnie max 80 ,-p
brawo poprzednicy mówicie o jej inteligencji, śmiejecie się z niej, drwicie, a właśnie pokazujecie ze jesteście kretynami. Ona nie wyzywa nikogo od tępaków, naprawdę czytanie ze zrozumieniem to az taka trudna rzecz? brawo tankista i marcindotcom
jak to nie nazywa nikogo tępakami??!! wyraźnie nazwała tępakami ludźmi,
którym ów film się nie podobał.. A teraz ja nie zważając na komentarze,
które mogą po tym wpisie nastąpić nazwę Ciebie mega super kretynem, gdyż
nie potrafisz czytać ze zrozumieniem komentarzy ludzi, którzy główny topik
przeczytali ze zrozumieniem..
Nie wiem czym się jarać ot amatorski film z kilkoma fajnymi. Ale scena w której dr. Jonah czy jak mu tam drugi raz raz przychodzi do mieszkania i wychodzi z powodu silnego oddziaływania bardzo sztuczna, to samo nagranie niby z lat 60 no mogli się postarać lepiej żeby na takie wyglądało w ogóle ten fragment strasznie naciągany. Chyba człowiek już wyrósł z takich filmów i oglądanie go o 24 w pustym mieszkaniu nie wzbudza już większych emocji może przez sztuczną grę aktorów która psuje widowisko. Ot takie moje zdanie 5/10 !!
Pozdrawiam
To, że film nam się nie podobał, to nie znaczy, że musisz wyzywać nas od tępaków... każdy ma prawo do własnego zdania!!!!!!!!!!
Zanim obejrzałam Paranormal Activity nie czytałam o nim za wiele i oglądając go myślałam,że wszystko co się tam działo było prawdziwe...
Nigdy w życiu tak się nie bałam. Spadł mi kamień z serca gdy doczytałam się prawdy, ale przez pewien czas i tak miałam małe schizy wieczorem:)
Jest to chyba najlepszy horror jaki kiedykolwiek oglądałam:)
a mi żal takiej gosi8666, bo jak komuś o takim charakterku i rozumku nie współczuć? biedna, biedna gosia...