PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128650
5,4 30 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

9-/10

ocenił(a) film na 9

film prosty jednak pokazujący (DLA MNIE) że nie musi mieć wysokiego budżetu żeby odczuć naprawdę prawdziwy strach oczywiście widzę że każdy odbiera ten film na swój sposób cienie odgłosy dawno tak się tego nie bałem nie trzeba tu potwora starczy zwyczajna sytuacja życia wplątana w coś czego nie da się wyjaśnić a to może być naprawdę wiarygodne przynajmniej dla tych co wieżą w zło i dobro które gdzieś tam może się kryć i próbować dostać się do tego świata ^^ naprawdę w ten film albo wieżysz i uwielbiasz... albo twierdzisz że to bez sensu (W zasadzie jak z kościołem)

ocenił(a) film na 2
SaoSin

I przez takich ludzi jak ty nie patrzę na ocenę filmu na Filmwebie....

SaoSin

wielka filozofia o "wieżach" do gó*nianego filmu

ocenił(a) film na 9
fisher

poprawia ortografie i takich słów używa ehhh ładniej pisać i objaśnić się nie da? ja dałem jakieś argumenty a taki zasób słownictwa jak twój ... żal

no i zgadnij kto tu lepiej wypadł w wypowiedzi

ocenił(a) film na 9
SaoSin

masz racje, wczuj się w niego i LOVE IT albo stwierdź że to głupota i LEAVE IT :) :D mi się tam podobał i wystraszył (oglądać tylko w ciemnym pomieszczeniu i z dobrym nagłośnieniem + skupić się).. so i'm lovin' it !

ocenił(a) film na 2
SaoSin

Jedyne co odczuwałam w trakcie trwania filmu to nuda i irytacja. Wielkie nic.

ocenił(a) film na 8
SaoSin

ja się zgadzam z autorem tekstu...trzeba się w czuć w film i go zrozumieć.takie sytuacje co do których nikt nie ma pewnosci czy sie zdarzaja czy są tylko wymysłem ludzkim bardziej przerażają niż cokolwiek innego.