PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128502
5,4 28 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Bez szału.

ocenił(a) film na 4

jak w tytule. Dla mnie kompletnie bez szału. Po komentarzach jakie przeczytałam przed obejrzeniem spodziewałam się naprawdę dobrego, strasznego horroru. Co zobaczyłam?
Większa szczęść filmu jest nudna jak flaki z olejem, szczególnie sceny z zadnia. Oglądając ten film czekałam tylko na sceny z nocy. Chociaż i te nie były powalające.
Przerażona główna bohaterka i jej chłopak, który w sumie sobie z tego trochę drwił. Pomysł dobry, aczkolwiek według mnie niewykorzystany.
Film trwa 88min a w tylko ostatnie 15 trzymają w napięciu...
Zawiodłam się.

5/10

ocenił(a) film na 7
Becix

a czy to autentycznie jest film na faktach ? Tak jak gdzieś przeczytałam "udokumentalizowany" ?

ocenił(a) film na 3
Jinx_7

:p Dobre...właśnie zawsze sprawdzam na koncu tych tak zwanych "filmów na faktach" itp. czekając na napis "this story is fictional" w PA oczywiście też to było....więc raczej żaden na faktach. Swoją drogą kiepski film, nie wiem dlaczego ludziom się tak podoba, jest tyle lepszych, a gorzej ocenionych...

ocenił(a) film na 7
DeSirco

Jasne, że nie na faktach... równie dobrze możnaby uwierzyć, że Kod Da Vinci to historia prawdziwa :P. Uważam że Paranormal Activity to film niezły jeżeli ktoś lubi takie kino (filmy typu Blair Witch czy REC) i umie wczuć się w jego klimat. Ja osobiście dobrze bawiłem się na seansie ale nie polecam i nie odradzam.