PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128648
5,4 30 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Kobieta budzi się, wstaje z łóżka i stoi. Zegar kamery przyspiesza, zwalnia i okazuje się, że kobieta stała bez ruchu 2 godziny, po czym kładzie się z powrotem do łóżka.

W ogóle pomysł z przyspieszającym i zwalniającym zegarem jest świetny.

ocenił(a) film na 10
sendspam

przerazaly wszystkie noce nakrecone w filmie, a szczegolnie noc 13, para nasluchuje z lozka odglosow z parteru, az tu nagle nastapil przerazliwy huk, poprzedzony krzykiem(? - do konca nie wiem co to bylo faktycznie) demona, mocna scena to byla

ocenił(a) film na 9
patryk_z_wawy

Faktycznie, mocna byla. A dziwne jest to ze oni po kazdym takim epizodzie lataja po domu sprawdzac :) Ja bym z pelnymi gaciami wyskoczyla przez okni i walila do drzwi sasiadow blagajac zeby mnie wpuscili, dali kubek czekolady i zadzwonili po Chucka Norrisa :D

Usagi_V

hahaha dobre :D:D i może jeszcze po Turbodymomena żeby zawstydził demona xD

ocenił(a) film na 7
sendspam

jak siedziałam z kumplem to automatycznie - noc - i pojawiał się ten niepokój, a jeszcze jak zegar zwalniał.. to serce przyspieszało :D rzeczywiście, to było przerażające, jak laska tak stała bez ruchu, a potem gdzieś szła :O

sendspam

obejrzyjcie to na dobrym sprzęcie i jak są sceny noca albo ma sie coś stac to ten bas sie zaczyna az wszystko sie trzesie w domu i nagle ... bu ! heh

cff_dru

To dobra uwaga. Oglądałem film późnym wieczorem, przy skręconych basach, żeby nikomu nie zakłócać snu i nie miałem pojęcia o takich efektach.

sendspam

Dokładnie, mnie tak samo, właśnie to było najbardziej przerażające.
I jeszcze moment jak demon wywlekł ją z łóżka. Ciary mam na samą myśl.

ocenił(a) film na 9
Camilla3

tak...u mnie jak to z koleżankami oglądałyśmy to jak nadchodziła noc to każda z nas od razu oczy zasłaniała...;P mi się najbardziej podobała ta scena z tym hukiem(wszystkie naraz krzyknęłyśmy),jak ją wywlekał z hukiem i ta na końcu jak zabiła tego swojego...;)

ocenił(a) film na 9
zuza75_95

poprawka nie wywlekał ją z hukiem tylko wywlekał ją z łóżka ;P

sendspam

Dla mnie okropne było też, jak wracała do sypialni i wydawała przy tym taki huk, jej kroki były takie głośne. Masakra, naprawdę jest jednym z nie licznych filmów, które wywarły na mnie takie wrażenie.