PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128502
5,4 28 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Co to było!

ocenił(a) film na 4

O mój!Co za szajs! Tam sie praktycznie nic nie dzieje! Nuda, nuda i jeszcze raz nuda!!

kozakiller

Hmm... szanuję Twoje zdanie, chociaż moje jest całkowicie odmienne. Według mnie, nie ma tam nawet trochę nudy.

kozakiller

Zgadzam się, ten film jest praktycznie o niczym. Dziwie się sobie, że obejrzałam cały.

kozakiller

Zgadzam się! Nawet nie było widać tego ducha! No i ciągle oni są w domu, w łóżku i słychać jakieś stuknięcia, jęki, czy inny szajs!

Po cholerę ludziom klimat, mają być wybuchy, ognie piekielne (to akurat było :P ) ucieczki przed demonami, walki, krew i przemoc!

ravensecond

To nie Hollywood a brak właśnie takich efektów miał uwiarygodnić film i stworzyć klimat ( podobno ;) ale jak napisałem w poprzednim temacie przeciętniak.

ocenił(a) film na 10
ravensecond

Idź sobie na 2012:)
będziesz miał typowo Hollywoodzką bajeczkę z wybuchami, ogniami itd itp:)

kozakiller

"Po cholerę ludziom klimat, mają być wybuchy, ognie piekielne (to akurat było :P ) ucieczki przed demonami, walki, krew i przemoc!"

Jakbym widziała opis 'Harrego Pottera' ;)

ocenił(a) film na 10
kozakiller

Po cholerę ludziom klimat, mają być wybuchy, ognie piekielne (to akurat było :P ) ucieczki przed demonami, walki, krew i przemoc!

Idź sobie na 2012:) Będziesz miał typowo Hollywoodzką bajeczkę z wybuchami, ogniami itp itd:)