Szukałam na forum, ale żadnych konkretnych informacji nei znalazłam... tzn. chodzi mi o to czy jest to prawdziwy materiał dowodowy?
bo jeśli tak, to jakim cudem może być kilka zakończeń?
czy jest to po popostu film nakrecony na podstawie tych wydarzen...?
moze mnie ktoś oświecić?
Witaj SolAngelica.
"(...) written and directed by Oren Peli."
"The movie is presented in a documentary style, using "found footage" from the camera(...)"
Dokument raczej nie ma swojego reżysera i osoby odpowiedzialnej za scenariusz. Takze wnioskuję, ze film jest fabularny. Ostatnio filmy w stylu "Blair witch Project" są coraz bardziej popularne i modne... powod?
"It has set the record as the most profitable independent film ever made having earned over $100 million with a production budget of $15,000."
http://en.wikipedia.org/
Przyznam, ze film mnie przestraszyl. Dawno mnie sie to nie zdażylo, moze dlatego ze z początku zalożylem, ze jest to dokument.
Dobra, ide spać bo zaczynam świrować - jest 3:14... ~ o tej porze w filmie przychodzil ten stworek.
Dobranoc i pozdrawiam.
Dzięki za odpowiedź :)
również pozdrawiam i dobranoc <chociaż już trochę spoźnione, więc powinnam raczej powiedzieć dzieńdobry ;)>
'Dobra, ide spać bo zaczynam świrować - jest 3:14... ~ o tej porze w filmie przychodzil ten stworek. '
Taa xDD Też miałam dziś problemy z zaśnięciem, ale nikt mnie nie na szczęście ciągnął za stopę ;D
Czyli nie jest na faktach skoro ona wystapi w kolejnym filmie..
zakladajac ze to na prawde sie wydarzylo nie moglam spac kilka nocy i budzilam chlopaka o 3 w nocy zeby zszedl ze mna do lazienki :D