Dobry film, aczkolwiek po komentarzach niektórych znajomych myślałem, że narobię w gacie
oglądając go samemu, ale nie było tak źle. Film podnosił mega napięcie we mnie, ale nie
wywołał strachu. Bardzo podobał mi się realizm, momentami jak gościu siedział z gitarą a
kamera była odłożona gdzieś na bok wyglądało to jak kręcenie jakiegoś amatorskie filmiku na
youtube. Rewelacja, polecam ;)
Film jest dobry , dobry bardzo doobry! Ja także oglądałam go sama:D Masaakraa cały czas trzęsłam się ze strachu :)
Nieźle :D Nie znam kobiety, która sama by to obejrzała do końca! :D hehe. Właśnie odpalam dwójkę, mam nadzieję że się nie zawiodę! :)
Hehe. W takim razie życzę miłego seansu :) Ja jakoś nie mam odwagi oglądać kolejnych części , ale pewnie kiedyś się odważę :D
Ja oglądałam to z przyjaciółką, do domu prawie biegłam i przez tydzień miałam problem z zasypianiem heh, do tej pory jak mi coś trzeszczy w nocy to mi się jakieś krzywe fazy załączają ... także za więcej to ja dziękuje :P
Czasem dobrze się trochę pobać.. wkręciłem się w serie i wybrałem się na czwórkę do kina to słabizna w porównaniu do jedynki tylko ost 5 minut "straszne"