PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128650
5,4 30 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Dlaczego nie zamknęli drzwi? Kto normalny zostawia otwarte pomieszczenie wiedząc, że
demon Cie nawiedza? Ja bym sie tam zabarykadowal.

ocenił(a) film na 7
joshee

Kto normalny wierząc w demony i duchy myśli, że zabarykadowanie się w pokoju?

joshee

A dlaczego nie poszli do kościoła lub w inne miejsce, byle tylko nie pozostać na noc w domu?

ocenił(a) film na 4
endrju_p_2

Dlaczego nie wezwali "Pogromców Duchów"?

endrju_p_2

Bo chcieli to nakręcić... :|

ocenił(a) film na 7
endrju_p_2

To właśnie było dla mnie najdziwniejsze - dlaczego nie opuścili domu? Ja już po pierwszych oznakach że jest w domu "coś", spieprzałabym gdziekolwiek, ale na pewno bym nie została w chacie... A oni zostawali, spali, jedli, w sumie jakby nigdy nic... totalnie nierzeczywiste.

ocenił(a) film na 7
Sighma

Mhm, a oglądałaś film chociaż? Katie wyraźnie mówiła, że ten demon nawiedza ją odkąd ma 8 lat i nie ważne, gdzie mieszka, i tak czuje jego obecność. W takim wypadku ucieczka z tego domu nie miałaby sensu.

ocenił(a) film na 7
joshee

Po pierwsze: po co się barykadować, skoro ten demon potrafi się pojawić w ich pokoju? Poza tym była scena, przy której wysypali puder. Następnego dnia było widać ślady prowadzące do pokoju, ale z pokoju już nie. Barykadować się w pokoju, w którym przebywa demon? Śmiechu warte ^^
Po drugie: oni chcieli nagrać tego ducha/demona czy co to tam było, a on nie koniecznie musiał być w ich pokoju cały czas. Dlatego zostawili otwarte drzwi. Pozdro