Zauważyliście, że najczęściej, gdy się coś działo była ok. 3 w nocy?
3.15 w zakończeniu - Katie schodzi na dół, 3.17 krzyczy
A o 9.21, gdy przychodzi przyjaciółka, co to był za dźwięk, takie pip pip...?
Wtedy Katie zatrzymuje się w swoim kiwaniu - przyjaciółkę coś zabija?
Kto poinformował policję, skoro przyszła?
Ah, no i jeszcze jedna sprawa - Katie bezszelestnie schodzi na dół, ale gdy wchodzi na
górę głośno tupie... dlaczego?
Poza tym, gdy Katie wstaje w nocy, cały czas słuchać taki szum... a gdy w momencie,
kiedy schodzi na dół i ma krzyczeć, nastaje cisza... - to jest w zak. kinowym chyba...
No i w każdym zakończeniu K. ma inne spodenki xD
Godzina 3 w nocy to godzina Szatana. O 15 Jezus schodził z krzyża, to sobie Szatan wziął godzinę 3 w nocy za godzinę demonów.
Ten dźwięk to może budzik? Chociaż u mnie dzwonił wcześniej - koło szóstej.
Policję mogli poinformować sąsiedzi. 'Nikt nie wychodzi z domu, jak zwykle, proszę przyjechać' - taka typowo Amerykańska akcja.
Tupanie - najprawdopodobniej demon. W niej, lub sam, nie pamiętam.
Ten szum to też pewnie odgłosy demona.
Wy oglądaliście w ogóle ten film? Policję powiadomiła oczywiście matka.
A Katie tupie wchodząc po schodach, bo waży z 90 kilo.
Taak, koło szóstej był budzik, ale to po 9 - czyli 21.21 -> ale zbieg okolicznosci ^^ Jest pip pip, Katie przestaje się kiwać, krzyki przyjaciółki i znowu zaczyna ;p strasznie to dziwne...
Vesper_Lynd: A to czy waży 90 kilo, to jest jakiś twój problem? Z resztą, jak już napisałam - jak schodzi to jej w ogóle nie słychać...
I jak sie to skonczyło z ta policją i co sie stało z Katie??
Ja ogladalam wersje z innym zakonczeniem,wiec nie wiem.
SPOILER
Katie zeszła na dół zabiła kolesia , wróciła na górę siedziała godzinami w jednej pozycji przy łóżku,potem było coś z koleżanką(chyba weszła zobaczyła trupa kolesia i powiedziała ,,Oh my God'' i wyszła ) potem przyszła policja weszli na górę ona podchodziła do nich z nożem nie słuchając ostrzeżeń i ją zastrzelili.