PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128652
5,4 30 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Oglądałam film w kinie i dosłownie 10 minut temu skończyłam oglądać ten sam film ściągnięty z neta. i co? zakończenie jest zupełnie inne! W wersji kinowej zakończył się tak, że Katie zabiła Micah i przyniosla go do sypialni i rzuciła nim w kamerę i na koniec uśmiechnęła się do niej, z kolei w drugiej wersji skończyło się również że go zabiła , ale następnie przyszła do sypialni usiadła przy łóżku i się kołysała jak sierota przez dobre 10godz, potem wpadła przyjaciółka jej, wezwała policje, która zastrzeliła Katie. Jak to możliwe że film , który jest NIBY na faktach kończy się w dwojaki sposób? paranoja

ocenił(a) film na 8
panina_6

eee, śmieszy mnie Twoja wypowiedz. Tak jak to juz zostalo POWIEDZIANE na poprzednim temacie, dostepne sa 2 wersje, jedna kinowa ktora miala za zadanie przyciagnac jak najwieksza liczbe widzow do kin w celach dochodowych, a druga jest wersja prawdziwa ktora dostepna jest w internecie. i czemu nazywasz to paranoja ? rezyser ma prawo do wyrazenia swojego zdania i manipulacji widzem poprzez wybor odpowiedniego zakonczenia filmu.