która jest obecna na prawie każdym zwiastunie, gdzie (chyba) Micah odepchnięty jakąś siłą uderza w kamerę w locie? W filmie tego nie widziałem!
Dzisiaj widziałem inne zakończenie, gdzie Micah zostaje zabity nożem, po czym ona przychodzi do pokoju, uśmiecha się do kamery i ją atakuje, ale nie było tam rzutu Micah o kamerę! To ile to ma zakończeń?
Zrobię wam wszystkim przyjemność, bo znalazłem to oryginalne zakończenie.
http://rapidshare.com/files/299987329/Paranormal.Activity.2009.Theatrical.Versio n.Ending.CAM.x264.rar
Tutaj jest do ściągnięcia. Ale wersja CAM, bo tylko w kinach to było (z tego, co wiem), więc kamerą nagrywane.
To jest ostatnie scena w filmie ale pewnie juz zasnąłeś na tym "porywajacym" Widowisku;)
W kinach film kończy się gdy zakrwawiona Katie wchodzi z nożem do pokoju siedzi na podłodze potem przychodzi policja i ją zabija, natomiast alternatywna wersja kończy się tak, że Katie rzuca chłopakiem w kamerę następnie podchodzi do niego na czworaka, a na końcu uśmiecha się do kamery i rzuca się na nią. Jeśli ktoś chce mogę wysłać alternatywne zakończenie na maila :-) Ps. uważam, że film jest bardzo dobry!
JA byłbym chętny ! oraz calą końcówke z napisami, ogladalem werskie gdize jeszcze podczas rozmowy policjantów jak juz napisy lecą sie urywa film ! ascorp@wp.pl prosze o kontakt
Ja też poproszę to alternatywne zakończenie. Również widziałem zakończenie z siedzeniem w pokoju i policjantami. wesley1@tenbit.pl Dzięki :)
To ja też się przyłączam do prośby, oglądałem wersję z policjantami. A co do filmu to można się zdrowo przestraszyć i to jest horror
Również oglądałem tą z policjantami i prosiłbym o drugą. :D mail: dober2@gmail.com
ja tez bym prosil o to zakonczenie o ktorym mowisz...z gory dziekuje lucius1985@tlen.pl
No ja również bym poprosił to zakończenie. Mój mail senk@o2.pl. Z góry dziękuję.
Witam!
Także prosiłbym o alternatywne zakończenie. danieloLJ23@interia.pl
Pozdrawiam ;)
Trochę kreatywności + google i nie trzeba zabierać czasu facetowi. Na youtobe jest wszystko na temat alternatywnych zakończeń.
Ja też poproszę o wersję z policjantami. Dzisiaj byłem w kinie i widziałem
tę wersję z rzutem w kamerę. Mam nadzieję, że ta druga będzie lepsza.
Pozdrawiam
aames@tlen.pl
Ludzie normalnie wstydźcie się lenistwa. Wszyscy tylko proszę/daj/ja też chcę a przecież jak się choć troszkę wysilić to wszystko idzie znaleźć.
Swoją drogą to kinowe zakończenie jest jeszcze bardziej wykręcone niż te z policją. Jak to się stało, że ten film dopiero teraz do nas doszedł, przecież to najlepszy horror od 2007 IMO.
A dla ścisłości, kinowa wersja (kiedy film leciał w USA) kończy się rzutem w kamerę a normalne DVD kiedy to Katie siedzi na podłodze i kołysze się.
Jeżeli można poprosił bym o zakończenie z policją
Dzisiaj byłem w kinie i zakończenie było alternatywne gdzie katie podchodzi do niego na czworaka i potem uśmiecha sie do kamery
z góry dziękuje
Ale z was lenie. Proszę: ssanie.pl/viewtopic.php?t=51701&highlight=
Wystarczyło wpisać w google: "alternatywne zakonczenie paranormal activity"
Słaba jakość.
Również poproszę --> subreder@gmail.com
Szukałem info na temat tej dziewczynki Diane, o której jest mowa w filmie. Jak dotąd nic nie znalazłem...pozdrowienia.
No i nie znajdziesz. Historia wymyślona na potrzebę filmu, a tak poza tym nikt nigdy nie zginął podczas egzorcyzmów.