PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128652
5,4 30 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Są trzy sceny końcowe. Chcę wiedzieć, czy miałam okazję widzieć ciekawsze zakończenie, czy tez trafiło się wam lepiej i Wasze zakończenia były bardziej interesujące...?

justynagliwice

Moje było takie: Wpada superkot widzący przez drewniane drzwi i ratuje sytuację!

ocenił(a) film na 1
mongoloid

jakby było takie, to moją oceną byłoby 3/10 ;)
a u mnie było zabójstwo, siostra i policja.
i tak podejrzewam, że każde zakończenie jest równie nudne

ocenił(a) film na 6
grisznik

jestem osobą która ogląda horrory, zasłaniając twarz ręką, i która podskakuje na fotelu przy głośnym 'buuu'. W tym przypadku jestem nieco rozczarowana. Owszem. Było KILKA momentów gdy miałam ochotę zamknąć oczy i zatkać uszy, ale niestety Paranormal Activity to żadna rewelacja. Moje zakończenie- Katie zabija (niby) Micah na dole, Katie wraca do pokoju, stoi, potem jeszcze cos tam robi... kończy się atakiem Katie, godnym furii wściekłego kota, na biedną niewinną kamerę.

użytkownik usunięty
justynagliwice

U mnie mniej więcej to samo, tylko na końcu przybywa policja i Katie do
nich podchodzi z nożem i strzelają do niej, nie wiadomo do końca czy
umarła, czy jest ranna

ocenił(a) film na 10
justynagliwice

Ja widziałam dwa zakończenia.
W kinie to z tym jak ciało i siebie rzuca Katie na kamerę,a w szkole to z policjantami. I sądze,iż to "kinowe" było lepsze zdecydowanie.

ocenił(a) film na 6
justynagliwice

Ja też to kinowe widziałem, to znaczy że ona rzuca narzeczonym i potem sama na kamerę się rzuca opętana przez demona.

justynagliwice

ja właśnie obejrzałam i u mnie w zakończeniu Kate zabija Micha na dole a potem staje przed kamerą z nożem i podrzyna sobie gardło

ocenił(a) film na 8
anabella_2

Ja widziałam wszystkie 3 i najlepsze jest "kinowe" tzn. jak Kate rzuca Micha w kamere a potem tak jakby zaczyna go jeść :)

ocenił(a) film na 9
marysianka_14

Ja widziałam 2, "kinowego" nie widziałam. Podrzuci ktoś linkiem na przykład z yotube'a? Byłabym wdzięczna ;)

ocenił(a) film na 9
Chutney

zakończenie kinowe http://www.youtube.com/watch?v=YklhV-f_6po

ocenił(a) film na 9
ciarra

Dzieki ;)
To zakończenie zdecydowanie najlepsze! O mało co nie dostałam zawału, akurat jak na dłuższą chwilkę zniknęli zaczęłam się przypatrywać z bliska ekranowi bo widziałam, że coś się porusza w drzwiach i nagle Micah! W życiu się tak nie przestraszyłam na horrorze, zwłaszcza, że zazwyczaj mnie ciężko przestraszyć ;D

Chutney

Ja oglądałem to "kinowe" również. Czy w każdym zakończeniu było powiedziane, że "znaleziono zwłoki tego gości. A tej dziewczyny do dzisiaj nie odnaleziono"???

ocenił(a) film na 9
skidames

Nie pamiętam teraz dokładnie, ale wątpię. Ponieważ w jednych zakończeniu podcięła sobie gardło przed kamerą (więc ciało powinno zostać), a w drugim policja postrzeliła dziewczynę, ;)