Są trzy sceny końcowe. Chcę wiedzieć, czy miałam okazję widzieć ciekawsze zakończenie, czy tez trafiło się wam lepiej i Wasze zakończenia były bardziej interesujące...?
jakby było takie, to moją oceną byłoby 3/10 ;)
a u mnie było zabójstwo, siostra i policja.
i tak podejrzewam, że każde zakończenie jest równie nudne
jestem osobą która ogląda horrory, zasłaniając twarz ręką, i która podskakuje na fotelu przy głośnym 'buuu'. W tym przypadku jestem nieco rozczarowana. Owszem. Było KILKA momentów gdy miałam ochotę zamknąć oczy i zatkać uszy, ale niestety Paranormal Activity to żadna rewelacja. Moje zakończenie- Katie zabija (niby) Micah na dole, Katie wraca do pokoju, stoi, potem jeszcze cos tam robi... kończy się atakiem Katie, godnym furii wściekłego kota, na biedną niewinną kamerę.
U mnie mniej więcej to samo, tylko na końcu przybywa policja i Katie do
nich podchodzi z nożem i strzelają do niej, nie wiadomo do końca czy
umarła, czy jest ranna
Ja widziałam dwa zakończenia.
W kinie to z tym jak ciało i siebie rzuca Katie na kamerę,a w szkole to z policjantami. I sądze,iż to "kinowe" było lepsze zdecydowanie.
Ja też to kinowe widziałem, to znaczy że ona rzuca narzeczonym i potem sama na kamerę się rzuca opętana przez demona.
ja właśnie obejrzałam i u mnie w zakończeniu Kate zabija Micha na dole a potem staje przed kamerą z nożem i podrzyna sobie gardło
Ja widziałam wszystkie 3 i najlepsze jest "kinowe" tzn. jak Kate rzuca Micha w kamere a potem tak jakby zaczyna go jeść :)
Ja widziałam 2, "kinowego" nie widziałam. Podrzuci ktoś linkiem na przykład z yotube'a? Byłabym wdzięczna ;)
Dzieki ;)
To zakończenie zdecydowanie najlepsze! O mało co nie dostałam zawału, akurat jak na dłuższą chwilkę zniknęli zaczęłam się przypatrywać z bliska ekranowi bo widziałam, że coś się porusza w drzwiach i nagle Micah! W życiu się tak nie przestraszyłam na horrorze, zwłaszcza, że zazwyczaj mnie ciężko przestraszyć ;D
Ja oglądałem to "kinowe" również. Czy w każdym zakończeniu było powiedziane, że "znaleziono zwłoki tego gości. A tej dziewczyny do dzisiaj nie odnaleziono"???