PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128505
5,4 28 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Film mnie rozczarowal, niestety. Momentami faktycznie trzymal w napieciu, jednak przez wiekszosc czasu nie moglam sie juz doczekac zakonczenia. I zaznacze odrazu, ze zrobilam sobie nastroj, film ogladalam w nocy po ciemku, sama:D Slyszalam duzo pochlebnych opini jaki to on niestraszny, ze ludzie bali sie po ciemku w nocy siedziec itd. Dlatego postanowilam obejrzec, pomyslalam ze to moja nadzieja aby wreszcie przestraszyc sie jakiego horroru, nie spac w nocy przez niego jak to powinno byc itp :D nie udalo sie(chyba ze to ze mna jest cos nie tak;p) no moze po czesci sie udalo, bo jak zobaczylam tego pajaka(mam arachnofobie) to myslalam ze sie poplacze haha. Jednak uwazam ze ludzie ktorzy wierza w takie rzeczy jak duchy czy demony, naprawde moga sie przestraszyc ogladajac ten film, ja niestety albo i stety nie naleze do grona tych osob:P

ocenił(a) film na 5
socco333

A i jeszcze mam pytanie czy ta sa prawdziwe nagrania i ta cala historia, czy poprostu tak swietnie zrobiony film, aby ludzie odniesli takie wrazenie?

ocenił(a) film na 5
socco333

A nie cofam jednak to pytanie :D juz wiem ze nie:P

ocenił(a) film na 8
socco333

URZEKŁA MNIE TWOJA HISTORIA :D

ocenił(a) film na 5
aleschiza

Ciesze sie bardzo :) tekst troche oklepany, ale az mnie scial z nog;o

ocenił(a) film na 3
socco333

Twórcy chcieli osiągnąć ten sam efekt co w Blair Witch Project, ale ewidentnie wyszło im to gorzej.