Oglądnęłam dość dużo horrorów i ciężko mnie zadowolić, szczególnie jeżeli chodzi o film Paranormal Activity. Według mnie jest nieco prymitywny i mało straszny. Po recenzjach spodziewałam się czegoś znacznie lepszego. Zresztą film ocenia się nie tylko po fabule, która i tak nie zachwyca, ale także po jakości. Jest to film niskobudżetowy, dlatego też nie można spodziewać się cudów. Jakość filmu jest beznadziejna, a to bieganie z kamerą okropnie mnie denerwowało.
Ja jestem stanowczo na nie.
Stanowczo i całkowicie popieram. Też b.lubię horrory i nie mam znowu aż takich wymagań, ale ten film to dla mnie kompletna pomyłka i strata kasy. Nie wiem co w tym filmie było strasznego ja na nim prawie spałam czekając do samego końca, aż coś się wydarzy i nic....była tylko jedna scena która mnie wystraszyła ( a znowu nie jest mnie aż tak trudno przestraszyć) i to wszystko...na cały film (niby horror 1 scena....jak dla mnie ten film to dno dna 1.5/10 (o.5 za ta scenkę;p)
PS. Polecam dla osób mających problemy z zaśnięciem;))
Faktycznie może nie rewelacja, ale film naprawdę dobry (8/10) w porównaniu do Blair Witch Project -.- Jest zrobiony na takiej samej zasadzie. Tamtym się wszyscy podniecają, chociaż... Tam to nawet zwykłe drzwi nie trzaskają :P Aż taki nudny nie był.. Mniej więcej od połowy się wciągnęłam :)
Dno kompletne. Zasnołem na nim dwa razy. Za pierwszm razem obudziło trzaśniecie dżwiami, po czym komnęło mi się poraz drugi. Jak dla mnie stracony czas i pieniądze.
trudno nie zgodzić się z przedmówcami. jedyny film jaki oceniłem na 1. Porażka totalna pod każdym względem, zmarnowany czas. zdecydowanie NIE POLECAM!!!
Ja to im cały czas kibicowałam ^^ cytuje "No dawaj, dawaj macie jeszcze pół godziny, żeby, mnie przestraszyć", "Och, no uda ci się uda ci się! Próbuj jeszcze tylko piętnaście minut" Ale niestety mimo mojego kibicowania, nie podołali i strasznie się wynaudziłam.
bo to jest film grozy a nie typowy horror o latających ludzikach z trzema glowami
film trzyma w napieciu i wzbudza strach a nie powoduje ze raz na 20 minut skoczysz ze strachu bo cos wyleci zza ściany
dla mnie 10/10
swietnie nakrecony a to ze malobudzetowy to nie ma zadnego znaczenia
pozdrowy
"bo to jest film grozy a nie typowy horror o latających ludzikach z trzema głowami"
Ależ ja uwielbiam filmy grozy, ale gdy rzeczywiście trzymają w napięciu i wywołują u mnie palpitację serca. Jednak ten film stanowczo nie zapewnił mi tych wrażeń. Tak na marginesie, nienawidzę horrorów "o latających ludzikach z trzema głowami" bo mi to raczej przypomina film typu science fiction, a nie horror;-)
Jednak nie zapominajmy, że każdy ma inny gust i czego innego oczekuje po danym gatunku filmu.