PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128502
5,4 28 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Ten Micah to straszny dupek! Robił wszystko aby ją wystraszyć. Coś się działo i on od razu "Idę to sprawdzić" wiedząc, że Katie sra w gacie ze strachu. No ale on chciał przecież żeby ona go błagała aby został przy niej. Dawno nie widziałam tak negatywnego bohatera. Nie wyobrażam sobie żeby chłopak, który kocha swoją kobietę tak się zachowywał. Katie jest strasznie pozytywną i słodką osobą ale go po prostu nie mogę zdzierżyć!
Musiałam to napisać bo się zbulwersowałam :)Film rewelacyjny tylko ten Micah..

martynkatonie

A ja uważam, że Micah właśnie był bardzo poztytywnym bohaterem i dobrym człowiekiem. To chyba lepiej, że chciał sprawdzać co się dzieje, niż gdyby leżał jakby nigdy nic, ale co gorsze spał. I napewno nie chodziło o to, żeby ona go błagała, bo zbyt straszne rzeczy się działy, żeby myśleć o takich bzdurach. Jedynie nie spodobało mi się jak w którejś kłótni dogryzał Katie o demonie, ale to była tylko ta jedna sytuacja. Pozatym widziałam ogromną miłość do niej i do jego zachowania nie mam zastrzeżeń. I także uważam, że film rewelacyjny :)

ocenił(a) film na 7
Camilla3

Ja też uważam, że był strasznym dupkiem. Widział w tych wszystkich wydarzeniach niezłą zabawę, podniecał się tym i czekał z niecierpliwością kiedy stanie się coś niezwykłego. Dodatkowo prowokował tego demona, obrażał go, rozwścieczał tylko dlatego, że chciał to sfilmować.
Okropnie mnie tym irytował.

ocenił(a) film na 8
Bloody_

Może i był dupkiem, ale za to musiał bardzo kochać tą dziewczynę, bo jakby mojej narzeczonej zaczęło się coś takiego przydarzać, to wyszedłbym do sklepu po fajki, nigdy już nie wracając.

ocenił(a) film na 9
martynkatonie

Zajebisty był dzięki niemu właśnie film nie był nudny

martynkatonie

Musze się wypowiedzieć

Powiem krótko was wszystkich pojebało :P

sylop

Może i pojebało, ale za to nie jest nudno :D
PS. No możliwe jest, że nieco się zapędziłam w ocenie Micah :P. Fakt, gdyby jej nie kochał to by uciekł aż by się kurzyło. Jednakże skoro został to mógł się zachowywać troszkę inaczej, bo na jej miejscu to ja bym go zostawiła i wróciła do rodziny.

ocenił(a) film na 7
martynkatonie

no właśnie musieli stworzyć takiego bohatera gdyż film byłby strasznie nudny. Na fakcie pewnie każdy zachował by się inaczej. Zobaczcie na zone club program o duchach to tam mają takiego pseudo-sceptyka. Co w duchy nie wierzy ale nocy w domu nie spędzi. Zwolniłbym takiego na zbity pysk. Anyway film jest czystą fikcją podobnie jak blair witch project ale właśnie dzięki temu można go obejrzeć i poczuć lekki dreszczyk ;)a jeśli są dalej niedowiarkowie mocno przekonani że to była prawda szybko się rozczarujecie jak się dowiecie że już robią drugą część tego filmu z tą samą aktorką. Dziwne żeby się wybiła będąć nawiedzoną co nie? ;)