PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128650
5,4 30 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Najlepszy horror

użytkownik usunięty

Od czasu obejżenia 9 lat temu Blair Witch Project jest to dla mnie najlepszy horror. Już dawno żaden film mnie tak nie przestraszył.Wszystkie Piły mogą się schować. 10/10

Wiesz mam to samo odczucie , nic mnie tak nie przeraża jak paranormalne , niewidoczne lecz słyszalne , rzeczy kurcze jak to nazwać inaczej:)?

BaBa_DaGa

Bo "Piła" to typowe "gore". Tam się nie masz bać, tylko być obrzydzonym tym co się dzieje na ekranie.

A Blair Witch Project był filmem ciekawym tylko kiedy widz sądził że ta taśma jest na serio. Wiedząc że wszystko zostało sfingowane jako część kampani reklamowej, nie ma w tym obrazie nic ciekawego oprócz durnego gonienia po lesie.

SC10n

Zdecydowanie tak.
1. Blairwitch Project
2. Paranormal Activity
3. Rec

użytkownik usunięty
SC10n

zgadzam sie, ale przede wszystkim to typowe powielanie fabuły za pare albo parenaście lat o Pile nikt nie będzie pamiętał a Blair Witch Project po 10 latach już stał się filmem kultowym pewnie tak samo będzie z Paranormal Activity
pozdro

Człowieku Piła nawet po stu latach bedzie klasykiem a BWP to syf jakich mało pozdro

jak dla mnie to wszystkie horrory mogą się schować przy tym. W życiu tak
się nie bałem podczas oglądania.

użytkownik usunięty

Oglądałem go późną nocą, myślałem że nie wytrzymam do rana i narobię do łóżka. Do łazienki nie miałem odwagi polecieć....

ocenił(a) film na 4

a mi się ten film nie podobał. Ogólnie był nudny i tylko w nocy można było oczekiwać na jakąś akcje. Poniżej oczekiwać ;/

ocenił(a) film na 3

w tym tygodniu śmigam do kina na Paranormala, mam nadzieję, że się nie zawiodę, lubie tego typu kino. Niestety zwiastun jest niesamowicie kiczowaty. Tendencja pokazywania "przerażonej" publiczności, jakby chcąc utwierdzić nas w tym, że będziemy się bali, takie zwiastuny powinni zostawić na filmy, które najzwyczajniej w świecie nie są straszne, jako swego rodzaju placebo. Ale to tylko zwiastun, a jak mówią "don't judge a book by its cover" ;)

Necro_feel

Polecam obejrzeć "Wezwani" chyba podobne troszke, przynajmiej w niektorych momentach..

Necro_feel

akurat zwiastun jest świetny i po jego obejrzeniu nabrałem ochoty na ... na ten film :P

Mnie też ten horror się podobał. Jeden z lepszych jaki widziałem ostatnimi czasy

ocenił(a) film na 8
vonti87

Nastepny film w formie dokumentalnej typu
Blair Wicth project 1999, Rec 2007 czy District 9