Od czasu obejżenia 9 lat temu Blair Witch Project jest to dla mnie najlepszy horror. Już dawno żaden film mnie tak nie przestraszył.Wszystkie Piły mogą się schować. 10/10
Wiesz mam to samo odczucie , nic mnie tak nie przeraża jak paranormalne , niewidoczne lecz słyszalne , rzeczy kurcze jak to nazwać inaczej:)?
Bo "Piła" to typowe "gore". Tam się nie masz bać, tylko być obrzydzonym tym co się dzieje na ekranie.
A Blair Witch Project był filmem ciekawym tylko kiedy widz sądził że ta taśma jest na serio. Wiedząc że wszystko zostało sfingowane jako część kampani reklamowej, nie ma w tym obrazie nic ciekawego oprócz durnego gonienia po lesie.
zgadzam sie, ale przede wszystkim to typowe powielanie fabuły za pare albo parenaście lat o Pile nikt nie będzie pamiętał a Blair Witch Project po 10 latach już stał się filmem kultowym pewnie tak samo będzie z Paranormal Activity
pozdro
jak dla mnie to wszystkie horrory mogą się schować przy tym. W życiu tak
się nie bałem podczas oglądania.
Oglądałem go późną nocą, myślałem że nie wytrzymam do rana i narobię do łóżka. Do łazienki nie miałem odwagi polecieć....
a mi się ten film nie podobał. Ogólnie był nudny i tylko w nocy można było oczekiwać na jakąś akcje. Poniżej oczekiwać ;/
w tym tygodniu śmigam do kina na Paranormala, mam nadzieję, że się nie zawiodę, lubie tego typu kino. Niestety zwiastun jest niesamowicie kiczowaty. Tendencja pokazywania "przerażonej" publiczności, jakby chcąc utwierdzić nas w tym, że będziemy się bali, takie zwiastuny powinni zostawić na filmy, które najzwyczajniej w świecie nie są straszne, jako swego rodzaju placebo. Ale to tylko zwiastun, a jak mówią "don't judge a book by its cover" ;)