PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128648
5,4 30 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

http://www.youtube.com/watch?v=or9wQrRIjmo

WOW

ocenił(a) film na 4
Wojtek_dpo

W USA zawsze tak reagują, podobne filmiki są serwowane przy okazji każde go horroru pretendującego do miana "scarriest ever". I zwykle w kinie jest cisza... Polska widownia widać nie reaguje tak żywiołowo jak amerykańska...
Jednak tak czy siak czekam na ten film bo może w końcu, choć schemat filmu - nawiedzony dom - jest strasznie wyeksploatowany, autorzy przestraszą mnie czymś innym niż wyskakujący nagle zza rogu kot przy akompaniamencie głośnej muzyki, co jest strasznie tanim chwytem...

ocenił(a) film na 9
_Nameless_

Ja bym wolałe DVD ripa samemu na chacie zobaczyć. No ale cóż, jesli w kinach będzie szubciej to migusiem polecę.

Wojtek_dpo

zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeew

xMGx

Kliknąłem z ciekawości. Najpierw obejrzałem tą sztuczną relację z pokazu, później trailer. Naprawdę uwielbiam horrory i jestem bardzo wyrozumiały, ale jeżeli coś w tych urywkach kogoś przestraszyło to zalecam bezzwłoczne udanie się do psychiatry, albo zmniejszenie już zaleconych dawek.

Przy "Blair Witch Project" pomysł z szumem medialnym wypalił, w tym przypadku śmierdzi nabijaniem w butelkę na kilometr.