mam pytanko kto zna dobrą darmową stronkę internetową na której można oglądać filmy bez rejestracji? Bo bym chciała to ponownie obejrzeć, ale wszędzie piszę że muszę się zarejestrować albo zapłacić za oglądanie,oczywiście stronki z filmami z pl lektorem. Czekam na odpowiedź :))
Witam Asiu. Chyba raczej nie ma takiej stronki na ktorej nie trzeba sie rejestrowac. Rejestracja zazwyczaj jest szybka i prosta. Oczywiscie mowa tu o bezplatnych stronkach filmow online. Tak wiec zarejestruj sie i bedzie po bolu:) Pozdrawiam
Najlepsze chyba są torrenty. Ściągasz sobie program qTorrent,a potem łatwiutko ściągasz filmy/gry/muzyke/audiobooki z internetu. Ja zawsze przez to ściągam. Tylko trzeba się zarejestrować.
ściąganie jest nielegalne od kiedy masz internet głąbie. To jest piractwo. filmy ogląda sie w kinie lub na dvd na 60 calowym telewizorze z dzwiękim conajmniej 5.1 a nie na ekranie laptopa gdzie nic nie widać i nic nie słychać. nara buraku.
nie oglądam na laptopie z gównianym dźwiękiem i obrazem debilu . i fajnie że stać cię żeby za każdy film bulić 2 dychy .
ściąganie nie jest nielegalne. Oficjalnie ściąganie jest po to, aby mieć kopię zapasową na wypadek zniszczenia oryginału. To co jest nielegalne to udostęnianie, inna sprawa, że ściągając z sieci p2p (czyli np. Torrent) ściągający jednocześnie udostęnia pliki.
ale Asia 192_2 chcę oglądać z polskim lektorem, a na TPB rzadko są polskie filmy/filmy z lektorem :)
Jak nie jest Ci obcy angielski to nic lepszego jak letmewatchthis... jak srednio ogarniasz to linki megavideo z zalukaj przez cacaoweb i ogladasz bez limitow bez placenia. Pozdrawiam:)
Asiu, najlepszy jest ten gość:
http://www.youtube.com/watch?v=E1csyBeU88w&feature=mfu_in_order&list=UL
Ma wszystkie party, ja sobie oglądam właśnie 6 ;)