PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128505
5,4 28 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

mam pytanko kto zna dobrą darmową stronkę internetową na której można oglądać filmy bez rejestracji? Bo bym chciała to ponownie obejrzeć, ale wszędzie piszę że muszę się zarejestrować albo zapłacić za oglądanie,oczywiście stronki z filmami z pl lektorem. Czekam na odpowiedź :))

ocenił(a) film na 8
asia192_2

Witam Asiu. Chyba raczej nie ma takiej stronki na ktorej nie trzeba sie rejestrowac. Rejestracja zazwyczaj jest szybka i prosta. Oczywiscie mowa tu o bezplatnych stronkach filmow online. Tak wiec zarejestruj sie i bedzie po bolu:) Pozdrawiam

użytkownik usunięty
asia192_2

Np. zalukaj, ale jest z limitem .

ocenił(a) film na 3
asia192_2

Najlepsze chyba są torrenty. Ściągasz sobie program qTorrent,a potem łatwiutko ściągasz filmy/gry/muzyke/audiobooki z internetu. Ja zawsze przez to ściągam. Tylko trzeba się zarejestrować.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
KiecolPB

taaak .. od kiedy ściąganie jest nielegalne ?

friko_fw

ściąganie jest nielegalne od kiedy masz internet głąbie. To jest piractwo. filmy ogląda sie w kinie lub na dvd na 60 calowym telewizorze z dzwiękim conajmniej 5.1 a nie na ekranie laptopa gdzie nic nie widać i nic nie słychać. nara buraku.

ocenił(a) film na 6
televisjon

nie oglądam na laptopie z gównianym dźwiękiem i obrazem debilu . i fajnie że stać cię żeby za każdy film bulić 2 dychy .

ocenił(a) film na 8
televisjon

ściąganie nie jest nielegalne. Oficjalnie ściąganie jest po to, aby mieć kopię zapasową na wypadek zniszczenia oryginału. To co jest nielegalne to udostęnianie, inna sprawa, że ściągając z sieci p2p (czyli np. Torrent) ściągający jednocześnie udostęnia pliki.

ocenił(a) film na 6
littlejudas

nie trzeba się rejestrować na TPB , nie zostawiajcie po sobie śladów :D

ocenił(a) film na 3
friko_fw

ale Asia 192_2 chcę oglądać z polskim lektorem, a na TPB rzadko są polskie filmy/filmy z lektorem :)

asia192_2

aha dzięki sprawdzę sobie wasze propozycję. Littlejudas chce oglądać z polskim lektorem:)pozdrawiam

asia192_2

ja oglądam na Kino5.pl lub Efilmy.net

ocenił(a) film na 8
asia192_2

Kinomaniak.pl

asia192_2

Jak nie jest Ci obcy angielski to nic lepszego jak letmewatchthis... jak srednio ogarniasz to linki megavideo z zalukaj przez cacaoweb i ogladasz bez limitow bez placenia. Pozdrawiam:)

Sanch

Dzięki tyle mi stron proponujecie że nie wiem który wybrać. Może zrobię głosowanie;)

ocenił(a) film na 10
asia192_2

Asiu, najlepszy jest ten gość:

http://www.youtube.com/watch?v=E1csyBeU88w&feature=mfu_in_order&list=UL

Ma wszystkie party, ja sobie oglądam właśnie 6 ;)

Sanch

podejrzewam, że wcale nie ogarnia, po co byłby Jej lektor.
a poza tym jest leniwa, bo napisów się czytać nie chce, ani rejestrować, a już tym bardziej płacić.
chciałaby wszystko od razu i najlepiej za darmo.