PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128502
5,4 28 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Przyzwoity.

ocenił(a) film na 5

Nie rzucił mnie na kolana, nie wcisnął w fotel, ale pozostawił raczej dobre wrażenie. Na początku nieco powiewało nudą, lecz później nie zabrakło napięcia. Na uwagę zasługuje ostatnia scena- mocna, przerażająca, zapadająca w pamięci.

ocenił(a) film na 4
Alpert

Powtarzalny był straszliwie:( Jak się lubi kino typu domowa kamera i mały budżet to spoko ale tu powtórek było aż do bólu xP (mówi taka co ów typ lubi). Ostatnia scena to był kurna głupi straszak, takie typowe "BU!" x( Nawet po powrocie do domu (pełna dźwięków stuletnia kamienica z sąsiadami grającymi na pianinie o północy) nie byłam w stanie wystraszyć się czegokolwiek:( Chociaż zaczynam się zastanawiać czy film ten nie zrobiłby lepszego wrażenia oglądany na sposób "północ, wszyscy domownicy wyszli i nie wrócą na noc, włączam" - bo w kinie było na zmianę nudno i śmiesznie.

ocenił(a) film na 9
T3sia

Podejrzewam, ze jesli byłoby to drugie to moznaby było się nieźle czegos obawiać. Film niezły, akcja powoli się posówa do przodu, powoli co raz to więcej "aktywnosci" - końcówka wymiata naprawdę mnie zszkokowała. 9/10 z lekkim minisukiem, ale klimat pozadny, choć z początku przywiany nudą ;)