PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128512
5,4 28 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Rozczarowanie

ocenił(a) film na 4

Po tylu dobrych opiniach spodziewalem sie czegos bardzo dobrego. Ale im wiecej minut mijalo tym bardziej bylem rozczarowany. gra aktorska na niskim poziomie, ale to plus-przeciez ma to byc stylizacja na film amatorski nakrecony przez nawiedzona pare. natomiast nieporozumieniem byly dialogi tej pary. glupie i nudne. rozwazania czy dzwonic do demonologa czy nie byly zalosne. zalosne rowniez byly teksty jej chlopaka w stylu: kto tam? (choc wie, ze dom jest nawiedzony-a raczej jego laska) i pokaz sie to ci dowale-idiota! jedyny plus to sceny nocne. ale byly tak malymi dawkami dozowane i przerywane takim nudnym potokiem gadki, ze gdzies zniknely w ogolnym rozrachunku. Dlatego ponizej oczekiwan.

ocenił(a) film na 3
OCTAGON

Niestety muszę się z przykrością zgdzić z Tobą
film słaby, trochę się pośmiałem z niektórych żartów głównego bohatera ale przeciez to nie miala byc komedia

- dialogi naprawde zabawne
- cos ich nawiedza a Ci spia przy otwartych drzwiach?
- mega przewidywalny motyw, że "demon" napisze cos na tabliczce Quija gdy ją zostawil w pokoju
- budza sie w nocy i nawet nie sa zaspani
- Jej chłopak - taki sceptyk duchow i demonow - że tylko gdy widzi poruszajace sie drzwi od pokoju zmienia swoje przekonania! .... na poczatku myslalem, że tylko udaje, że zaczal wierzyc w tego demona ... jednak sie zawiodlem
- w google wyszukal Diane, która tez miala takie problemy, połączyl wszystkie fakty a na koniec obejrzeli sobie jej śmierć w internecie - lepiej bym tego nie wymyslil :D
- duch robiący slady na rozsypanym proszku? - to bajka czy film? - jak dla mnie to motyw ze Scooby-Doo
- jedna z ostatnich scen gdy cos ją juz naprawde opentalo - mi sie wydaje ze opetal ja robot bo wlasnie tak sie zachowywala

Gdy film sie zakonczyl, siedzialem jeszcze w kinie myslac, ze to tylko przerwa...... jeszcze sie dobrze nie rozkrecil a juz skonczyl

Według mnie film naprawde słaby... Może dla kogoś o słabych nerwach, ludzi bojących się ciemności albo spania w pustym domu ten film mogłby przestraszyc... Jednak komukolwiek szukających prawdziwego strachu badz milej rozrywki nie polecam ten film gdyz się rozczaruje

Daje słabe 3
... dałbym 5 gdyby to była komedia

P.S.

Główna bohaterka spi w staniku ... Zastanawia mnie po co?
Sama w łóżku z chlopakiem ... chyba żeby czuć sie mniej komfortowo

OCTAGON

"Po tylu dobrych opiniach"-no i właśnie o to chodziło w tej produkcji-zareklamować byle co i czekać aż stado to łyknie ;)

kpsel

Również się zawiodłem....
Myślałem,że będzie bardziej ciekawie i straszenie.
Ostatnia noc 21 podobała mnie się - reszta w miarę choć mogło być lepiej.

ocenił(a) film na 4
Riskbreaker1802

I niestety i ja sie dolaczam do tych rozczarowan...ciesze sie, ze nie poszlam na to do kina, tak jak planowalam tylko obejrzalam na internecie. Zaoszcdzedzilam pieniadze...heh a tak byl dobrze reklamowany.Czytajac opinie niektórzy porównywali to nawet do klatwy lub the ring- wielki blad. Nic wspólnego te horrory ze soba nie maja. I film=rozczarowanie.

ocenił(a) film na 5
izus2302

Ja też niestety. Miało być strasznie, było jak zwykle. 5/10

ocenił(a) film na 4
mrozer

Dla mnie również słabo... Słyszałem dobre słowa o tym filmie ale po obejrzeniu jednak w nie nie wierzę... Muszę przyznać że pół filmu się śmiałem... :)

Dzyndzel

A najlepsze jest to,że to wcale nie była komedia(albo najgorsze).Poczekajmy jednak jeszcze chwilę,a ktoś zrobi z tego "Anal Activity ver 1.1) ;)