SPOJLERY ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ..........
Podobno są cztery alternatywne zakończenia.
- Katie zabija Micah, wrzuca jego ciało do pokoju, wącha je, po czym robi szczerzuję do kamery. Na końcu narrator mówi, że miejsce pobytu Katie jest nieznane.
- Katie zabija Micah, siada przy łóżku, po czym przybywa policja i (podobno) ją zabija (czemu?)
- Katie zabija Micah, podchodzi do kamery i podrzyna sobie gardło, po czym oczywiście umiera.
- nie widziałam i nie wiem
Nie wiem o jakim mowisz, klikk12, ale ja ogladalem wersje z zakonczeniem numer dwa. [SPOILER] Policja zabija Katie, bo ta budzi sie z letargu (opetania? Siedzi przez okolo dobe przy lozku i kiwa sie wprzod i w tyl), rusza w strone policjantow (z nozem w dloni, ktorym zabila Micah) i pyta o meza. [/SPOILER]. Film ogolnie podchodzil mi pod szostke caly czas, ale koncowka jest calkiem mocna (wisielec, to w amerykanskich filmach calkiem rzadki widok ;) wiec daje siedem. Zakonczenie nr jeden by bylo najstraszniejsze i najbardziej naciagane ;f
Oglądałam film dokładnie z tym samym samym zakończeniem co Ty:-) No, ale... nie zgadzam się z Twoim zdaniem jakoby pierwsze zakończenie miałoby być tym najstraszniejszym. SPOILER! W momencie, gdy ona zaczęła krzyczeć jak opętana i Micah do niej pobiegł, a później wszystko ucichło, wstrzymałam oddech. Pokazanie jego rozharatanego ciała na wizji zepsułoby efekt końcowy filmu.
Pozdrawiam;>
Widziałem zakończenie numer jeden, samego ciała Micaha nie było za wiele, bardziej chodziło mi o ten "uśmieszek" do kamery, który wyszedł dość średnio.
Oglądałam film z zakończeniem nr 2. I mnie się podoba.
Słyszałam coś o nr 3, nie wiem czy to by nie zepsuło efektu.
Ja widziałam właśnie zakończenie numer 3 i gdybym nie dowiedziała się, że są jeszcze inne to nie wiedziałabym o co chodzi w II części ;)
Dawid_NR, poszukaj na youtube - tylko dużo jest takich śmiechowych ;)
http://www.youtube.com/watch?v=laoQ2uKq0QA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=sRjPrqEeRD8&feature=related
Też widziałam zakończenie pierwsze i demoniczna mina Katie doprowadziła mnie tylko do śmiechu. Przerysowana, ani trochę nie przeraża.
poszukajcie na playtube. pod filmem są wszystkie 3 zakończenia.
Wg. mnie najlepsze jest z policją, najbardziej rzeczywiste (policja jej nie zabiła tylko postrzeliła), końcówka z tym demonicznym wyrazem twarzy w alternatywnym zakończeniu jest beznadziejna. Film traci cały urok filmu dokumentalnego. a katie wyglądała jak królewski błazen z tym uśmiechem podrasowanym komputerowo. przepraszam za skojarzenie, ale mam schizę jak widzę clowna albo błazna.
są 3 zakończenia. wersja z rzuceniem ciała w kamerę i ucieczką + 2 alternatywne, w których Katie umiera. jedno z policją, drugie z poderżnięciem gardła.
Wiele osób gada o czwartym zakończeniu i że go nie widziały. Nie widziały bo go nie ma.
Zawsze mówi się że są 3 zakończenia, może zrozumieli to jako oficjalne + 3 inne = 4.
Takiemu filmowi nawet i kolejne alternatywne zakończenia nie pomogą... Notabene, żadne z nich wrażenia nie robi.