Film idealny dla gimbusów, podniecających sie cienkimi horrorami. Cóż, każdy z nas stawiał przerwsze kroki w horrorach, no nie :D
Hah ja właśnie idę do gim, i ogólnie to jestem strachliwa strasznie, a ten horror czy thriler (jak kto ocenia), był dla mnie idealnym początkiem przygody z horrorami ;) Krzyknęłam może ze trzy razy, ale ogólnie to sam film lekko trzymał w napięciu i go się z ciekawością oglądało - jak na kogoś kto nie jest fanem filmów po których czujesz się nieswojo nawet pod ciepłą kołderką ;D
"Prawdziwego horroru" aha, to wymień mi prawdziwe horrory szczególnie te z ostatnich lat.
nie żebym bronił tego trolla ale "Naznaczony" z 2010 moim zdaniem jest prawdziwym horrorem :D
powiedział to ktos kto daje 10/10 gniotowi Władca Pierścieni, jestes ostatnia osoba ktora bym sie sugerowal
czy jesli film jest zaliczany do horroru musi byc straszny zeby byl dobry?
lsnienie
omen( tylko 1 czesc jest dobra)
psychoza itd.......
chodzę do gimnazjum i dla mnie to było zabawne i śmieszne... Najgorszy film jaki oglądałam.
czytałeś 1 recenzję tego filmu ? człowieku w kinie można usnąć z nudów natomiast oglądając to samemu siedząc w domu o godzinie 23:30 można dostać lekkiej paranoi ja oglądałem mnóstwo horrorów i ten w swoim gatunku bije 90% innych ale jak ogląda się horror o 12 po południu to pewnie że nie jest straszny ja po obejrzeniu nie mogłem zasnąć ale miałem klimat i jeszcze jedno to jest film z gatunku lektor pier++++d++++oli wszystko trzeba go oglądać z napisami
Niejestem producentem ani rezyserem tego filmu,ale dziekuje w imieniu wielu ludzi za twoje słowa-Pozdrawiam.
Dzisiaj po namowach kolegi obejrzałem. Zgadzam się z Dangeris. Dałem 1/10. Strata czasu... Pretensjonalny, przewidywalny, a największą katastrofą było to, że miał być niby paradokumentem, ale te sztuczne dialogi, miny, gra aktorów.... Tragedia w każdym calu.... Półtorej godziny straconego życia ;)
Mnie koleżanka zapewniała że film bardzo straszny a tu dno. Co do gry "aktorów" to się zgodzę okropnie sztuczna.
Może nie 1/10, ale film faktycznie nudny. co do nowych horrorów NAZNACZONY - polecam gorąco !
Tak to jest, ja się nie sprawdza kto założył temat. Ja tu się rozpisuje, dlaczego się nie zgadzam, a to okazuje się że to pan Szympans, więc nie ma sensu pisać nic konstruktywnego :)