PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475848}
6,2 129 tys. ocen
6,2 10 1 128652
5,4 30 krytyków
Paranormal Activity
powrót do forum filmu Paranormal Activity

Taki sobie....

użytkownik usunięty

Film może nie jest kompletną klapą,ale rewelacją też nie.Przed obejrzeniem filmu widziałam trailer,gdzie pokazano salę kinową i straszliwe przerażonych widzów,którzy wręcz podskakiwali ze strachu,przy każdej kolejnej scenie.Po obejrzeniu filmu,śmiać mi się chce z tego trailera.Pomyślałam,że to bardzo dobra,sprytna reklama,potrafi nieźle 'wkręcić' każdego fana horrorów,bo pozwala uwierzyć,że na prawdę widz będzie miał do czynienia z przerażającym horrorem.Ja też dałam się nabrać,bo po fragmentach,już pomijając reakcję widowni,byłam przekonana,że będę miała możliwość obejrzenia dobrego,mrocznego filmu,przy którym może nie będę podskakiwać na fotelu,ale przynajmniej wywoła ciary na plecach.Niestety zawiodłam się.Film jest przegadany i w większości nudny.Jest może kilka ciekawych momentów,ale jak dla mnie to za mało.

ocenił(a) film na 9

Horrory mogą straszyć na wiele sposobów, na pewno PA jest jednym z lepszych horrorów ostatnich lat. Od kilku miesięcy szukam czegoś co mnie przestraszy, albo chociaż wywoła uczucie niepewności. PA na pewno bardziej wywołuje to drugie. A jeśli ktoś zna w miarę nowe lepsze horrory to niech się tą wiedzą podzieli :)