o kur.... ale łajno!!!NIE POLECAM!!!stracone siano w kinie gorszego gówna nie widziałem a jestem koneserem kina grozy i nieprzewidywalnej akcji a tam jakieś same pierdoły nic ciekawgo jakieś stukanie,żyrandol sie ruszał,zapalanie światła,jakieś podnoszenie pościeli potem wyciąganie z wyra na siłe na koniec typowe z zakończenie z większości horrorów..do przewidzenia..kompletna beznadzeja!!! w kinie 2 razy sie wzdygnołem bo wiadomo inny dzwięk i wiara w koło mnie przestraszyła tymi głupimi krzykami nie ma to jak w chacie ogladać,na kompie oglądałem z laską to co chwile mnie budziła tak sie rzekomo bała ja to chyba z 5 razy usypiałem oglądającz z nią w nocy...ZDECYDOWANIE POLECAM włoską produkcje "REC" dialogi owiele lepsze akcja i wogóle a tematyka podobna ale milion razy lepszy!!!
REC jest hiszpański i jest dobry, to samo moge powiedziec o paranormal jest dobry
Lesinek ma racje. Jeden z najbardziej zjebanych filmow w historii, bylem na tym w kinie. A tym co pisza ze sie bali ogladajac ten film to wspolczuje...
lesinek82: ale byłeś frajerze i dołożyłeś cegiełkę do ich 100 milionów dolarów zysku...
Jedno słowo o tym filmie - gówno . Nie będę tego uzasadniał bo każdy kto ma jakiekolwiek pojęcie o horrorach ze mną się zgodzi.Żałuje tej ponad godziny odjętej z zycia i nigdy więcej nie biore sobie do serca tego co piszecie o danym filmie gdyż po raz kolejny ludzie podniecają się byle gównem . Świat schodzi na psy i chyba więcej nie zobaczymy dobrego horroru jak Evil Dead , The Thing albo The Shining
Widzialem setki horrorów, lubie się bac, i powiem szczerze: film jest bardzo dobry.. niebo lepszy od bezndziejnej pily czy wzgorza maja oczy. Film ma wciagac i straszyc, budowac napiecie. Filmy ostatnich lat to w wiekszosci byly badziewia gdzie tylko lalo sie duzo krwi i byly drastyczne sceny a nie o to w horrorze chodzi. REC tez byl bardzo dobry ale juz jego kontynuacja nie. PA ma glebsze przeslanie i jest dobrym filmem, szczegolnie jesli ktos kiedykolwiek cos o takich zjawiskach czytal.
Co za zjebana ludzka rasa kurwa jego mać tyle hałasu o jakiegoś gniota nosz kurwa!!! dawno się tak nie wkurwiłem.Co to to kurwa było ??? daliście zarobić jakimś przypałowcom !!.Za pierwszymi dwoma razami nocnego kręcenia poczułem lekkie emocje i czekałem i czekałem aż coś się stanie i tak do końca tego gówna czekałem.......i nic!i kurwa nic!!!!!.
p.s. przepraszam inaczej nie mogłem:p